MaxiSys ADAS MA600 

Het Autel ADAS MA600 kalibratieframe is uitermate geschikt voor het kalibreren van de camera's achter de voorruit. Dit frame is daarom voor o.a. glasgarages een goede oplossing. Een groot voordeel van de MA600 is de compactheid. Het frame is eenvoudig in te klappen of te demonteren voor transport. Kalibreren op verschillende locaties is met de MA600 geen uitdaging.

 

ADAS MA600 Software

De software voor de Autel ADAS MA600 draait op een Autel MaxiSys tablet. Bent u al in het bezit van een Autel MaxiSys diagnosesysteem dan kan de software daaraan worden toegevoegd. U hoeft geen nieuwe tablet aan te schaffen.

De nauwkeurige software toont stap-voor-stap instructies met afbeeldingen ter verduidelijking. De kalibratieprocedures zijn daarom makkelijk te doorlopen.

MS908Elite-adas

De Autel MaxiSys systemen MS906BT, MS906TS, MS908S, MS908S PRO en MaxiSys Elite kunnen uitgebreid worden met ADAS software

 

Het kalibratieframe

De basis van ieder ADAS MA600 kalibratiesysteem bestaat uit een frame met een laser om het frame te positioneren. Voor het kalibreren van de camera's achter de voorruit worden patronen aan het frame bevestigd. De patronen zijn niet universeel omdat deze per automerk kunnen verschillen. De kalibratieborden kunnen los besteld worden. Bij aanschaf van meerdere LDW borden kan er ook gekozen worden voor een complete set, welke in een handige opbergkoffer wordt geleverd.

MA600-webMA600-laser-web
ADAS MA600 inklapbaar kalibratieframe + kalibratie laser

 

Kalibratieborden voor de Autel ADAS MA600

 

kalibratieborden-ldw-ma600

 

 

 


Bij de levering van een ADAS kalibratieframe biedt Smeets Solutions een gebruikerstraining aan.
Het systeem wordt gebruiksklaar gemaakt en u krijgt instructies over het gebruik. Voor de levering en instructies wordt een hele werkdag uitgetrokken.

Voor de meest actuele prijslijst kijkt u hier.


Smeets Solutions Klantenservice

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende demonstratie neem contact op met de Smeets Solutions klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Eén van onze deskundige medewerkers helpt u graag verder met uw vragen!


SS_tel +31 (0)46 - 457 18 80

SS_mail[email protected]

 

 

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen