MaxiSys ADAS V1
Vanaf € 7.640,- excl. BTW

De basis

De basis van ieder ADAS V1 kalibratiesysteem bestaat uit een frame, wielklemmen, lasers en een tablet waar de ADAS software op draait. Heeft u al een Autel MaxiSys diagnosesyteem, dan hoeft u geen nieuwe tablet aan te schaffen. De ADAS software kan toegevoegd worden aan de MaxiSys diagnosesoftware.

 

 

ADAS-v1-basis

ADAS V1 kalibratieframe, wielklemmen en wielklemlasers

MS908Elite-adas

De Autel MaxiSys systemen MS906BT, MS906TS, MS908S, MS908S PRO en de MaxiSys Elite zijn geschikt voor het gebruik van de ADAS software

Adas-software-logo

ADAS software licentie


 

Radarkalibraties

Adaptive Cruise Contol (ACC), Blind Spot Detection (BSD) en Rear Collision Warning (RCW) maken meestal gebruik van radars om een bestuurder te waarschuwen of actief in te grijpen bij het ontstaan van een gevaarlijke situatie. Voor het kalibreren van deze radars wordt o.a. gebruik gemaakt van spiegels en radarkalibratieplaten. Deze kalibratie accessoires zijn universeel inzetbaar voor meerdere automerken. De accessoires voor het uitvoeren van radarkalibraties worden vrijwel altijd aangekocht bij dit ADAS frame. Wilt u geen radarkalibraties uitvoeren dan is het ADAS MA600 frame van Autel wellicht een betere keuze, dit systeem is licht en compact voor kalibratie op locatie.

 

spiegelreflector-pakket

Spiegelreflector pakket

Radar Calibration Box

Dopler reflector

Radar Calibration Plate

Radar kalibratieplaat

Corner Reflector

Radar hoekreflector


Camerakalibraties

De veiligheidssystemen Lane Departure Warning (LDW), Around View Monitoring (AVM) en Rear Collision Warning (RCW) maken gebruik van camera’s. De camera’s worden gekalibreerd door het plaatsen van kalibratieborden met een voorgedrukt patroon. Deze patronen zijn niet universeel omdat de patronen per automerk kunnen verschillen. De kalibratieborden kunnen los besteld worden. Bij aanschaf van meerdere LDW borden kan er ook gekozen worden voor een complete set, welke in een handige opbergkoffer wordt geleverd.

 

Kalibratieborden LDW

kalibratieborden-ldw

 

Kalibratiepatronen AVM & Achteruitkijkcamera

 

kalibratiepatronen-avm

 

Night Vision

 

NV Calibration box

Night Vision VAG / GM

NV Calibrator

Night Vision Mercedes

 


Voor de meest actuele prijslijst kijkt u hier.


Smeets Solutions Klantenservice

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende demonstratie neem contact op met de Smeets Solutions klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Eén van onze deskundige medewerkers helpt u graag verder met uw vragen!


SS_tel +31 (0)46 - 457 18 80

SS_mail[email protected]

 

 

Introductie en Training video AUTEL MAXISYS ADAS

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

 

 

 

 

 

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen