AutoLink AL529HD Heavy Duty
€ 199,00 incl btw (€ 164,46 excl. btw)
 • Geschikt voor personenauto's én Heavy Duty voertuigen
 • Geschikt voor uitlezen OBD2
 • Diagnose motormanagement
Levertijd 1 werkdag.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

AUTEL AUTOLINK AL529HD | Heavy Duty

De AutoLink AL529HD ondersteunt alle 10 OBDII Modes welke bij personenauto's worden toegepast. Daarnaast worden de J1939 en J1708 protocollen ondersteunt waarmee de AL529HD ook ingezet kan worden voor het uitlezen van Heavy Duty voertuigen. De scanner herkent het voertuig zelf dankzij de AutoVIN-functie welke zowel bij personenauto's als vrachtwagens / trucks werkt. Binnen enkele minuten wordt duidelijk of en welke foutcodes aanwezig zijn in het motormanagement van het voertuig. Foutcodes worden met omschrijving en tips voor het oplossen van het probleem weergegeven. Verwijder de foutcodes en schakel het waarschuwingslampje van het motormanagement uit.

Deze AutoLink AL529HD is geschikt voor het uitlezen van zowel personenauto’s als Heavy Duty voertuigen zoals vrachtwagens / trucks. Gaat u geen Heavy Duty voertuigen uitlezen kies dan voor de "normale" AutoLink AL529.

Smeets Solutions is exclusief Autel dealer voor de Nederlandse markt en heeft de volledige software van de AutoLink AL529HD vertaald naar het Nederlands. De Nederlandse software biedt een optimaal gebruikersgemak en is alleen beschikbaar voor klanten van Smeets Solutions.

Belangrijkste diagnosefuncties AutoLink AL529HD

Hieronder worden de belangrijkste diagnosefuncties van de AutoLink AL529HD in het kort beschreven.

Foutcodes motormanagement uitlezen
De AutoLink AL529HD leest foutcodes binnen het motormanagementsysteem van OBD2 voertuigen. Foutcodes worden met omschrijving weergegeven. Het is ook mogelijk om foutcodes te wissen uit het motormanagement waardoor het waarschuwingslampje van het dashboard uitgaat.

Live Data en Freeze Frame Data bekijken
Als er een storingslampje van het dashboard aangaat heeft het voertuig een foutcode aangemaakt. De foutcode is aangemaakt omdat één of meerdere sensoren in het voertuig een afwijkende waarde hebben gemeten. Met Live Data en Freeze Frame Data kunt u de waardes van sensoren bekijken om zo de oorzaak van een foutcode inzichtelijker te krijgen. Met de AutoLink AL529HD kunt u data ook opslaan en later opnieuw afspelen.

Status I/M Readiness test opvragen
OBD2 voertuigen worden gemonitord door zelfdiagnose uit te voeren bij emissie gerelateerde systemen. Deze data wordt gemonitord tijdens de rijcyclus. Afhankelijk van het type voertuig kunnen er tot 11 verschillende monitors zijn. Met de AutoLink AL529HD kunt u van elke afzonderlijke monitor de status bekijken. Het is ook mogelijk met één druk op de knop de status van de emissietest / readiness test op te vragen (wordt gebruikt bij APK-keuring).

O2 Sensor Test
O2 sensoren zijn één van de belangrijkste sensoren van een voertuig en meten de hoeveelheid onverbrande zuurstof in de uitlaatgassen. De boordcomputer van het voertuig gebruikt deze data om de verhouding zuurstof:brandstof continue aan te passen. Hierdoor haalt u niet alleen het beste rendement uit uw brandstof, de uitlaatgassen zijn ook minder vervuilend voor het milieu. Bij een niet of niet goed werkende O2 sensor zal het brandstofverbruik van het voertuig toenemen. Omdat een niet goed werkende O2 sensor niet altijd een foutcode zal genereren is het te adviseren om de O2 sensor met enige regelmaat te testen.

Voertuiginformatie opvragen
Bekijk voertuiginformatie zoals VIN, CIN, CALID en CVN.

Op zoek naar een diagnosesysteem met meer mogelijkheden voor Heavy Duty voertuigen? 

Aan de MaxiSYS-serie van Autel welke gebruikt wordt door professionals in de automotive is een variant toegevoegd welke speciaal ontwikkeld is voor vrachtwagens en trucks. Met de MaxiSYS MS908CV worden Heay Duty voertuigen op hoog niveau uitgelezen, de mogelijkheden zijn verbazingwekkend!

Extra voordelen AutoLink AL529HD

 • Snel, krachtig en zeer betrouwbaar
 • Ergonomisch ontwerp met rubberen bescherming en robuuste behuizing
 • Eenvoudig in gebruik met intuïtieve menu-opbouw
 • Sneltoets voor I/M readiness test (status van de emissie en rijcyclus)
 • 3 Leds (groen, oranje en rood) waarmee direct de status van de auto beoordeeld kan worden
 • Mogelijkheid om de software online te updaten
 • Mogelijkheid om uitleesresultaten via de pc te printen
 • Gratis hulp van onze helpdesk voor productondersteuning


Wat krijgt u als u de AutoLink AL529HD bestelt?

 • Originele Autel AutoLink AL529HD scanner
 • Universele OBD2 kabel
 • USB kabel voor printen en updaten via een pc
 • Stevige nylon opbergtas
 • Handleiding

 

Autel-certificaat-exclusieve-distributeur-Nederland

Dealer certificaat Nederland

Autel-certificaat-distributeur-Belgie

Dealer certificaat België

Certificaat Autel

 

Beoordeling voor AUTOLINK AL529HD HEAVY DUTY plaatsen


Geen beoordelingen gevonden voor dit product

Downloads

  Vraag over AUTOLINK AL529HD HEAVY DUTY plaatsen

  LEVERTIJD: 1 WERKDAG

  GRATIS VERZENDING
  BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

  RUILEN OF RETOURNEREN
  BINNEN 14 DAGEN

  2 JAAR GARANTIE
  OP AL ONZE PRODUCTEN

  CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
  VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

  Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen