Autel MaxiDAS DS708 PRO
€ 0,00 incl btw (€ 0,00 excl. btw)
Momenteel niet leverbaar
Dit product is niet meer leverbaar.

Autel MAXIDAS DS708

De MaxiDAS DS708 wordt niet meer door Autel gemaakt. In 2015 heeft Autel de MaxiSys systemen geïntroduceerd, dit zijn de opvolgers van de MaxiDAS DS708.

Ga naar de Autel MaxiSys systemen >>

Heeft u nog een MaxiDAS DS708 in gebruik?

MaxiDAS DS708 accessoires

Accessoires voor de MaxiDAS zoals stylus pennetjes, verloopstekkers en kabels zijn nog leverbaar. Bekijk hiervoor alle Autel accessoires.

MaxiDAS DS708 updates

Voor de MaxiDAS DS708 worden tot minimaal 31 december 2017 updates uitgebracht. Autel heeft nog geen duidelijkheid gegeven wat er na 1 januari 2018 gebeurd met de updates. Kunt u tot die tijd niet meer updaten omdat uw updateabonnement is verlopen, neem dan contact op met onze klantenservice.

MaxiDAS DS708 ondersteuning

Loopt u tijdens het gebruik van de MaxiDAS tegen vragen of problemen aan? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Beoordeling voor AUTEL MAXIDAS DS708 PRO plaatsen


Reviews voor AUTEL MAXIDAS DS708 PRO

 • Paepe

Ik ben zeer tevreden met dit apparaat, zowel op gebied van aflevering en service als met de functionaliteit - gebruiksgemak van het toestel.Ik denk qua prijs / kwaliteit dat er geen beter toestel op de markt beschikbaar is op het moment.Ik heb verschillende andere apparaten getest vooraleer ik de juiste beslissing genomen heb om dit toestel dan uiteindelijk aan te kopen.

 • Dhr. Bergmans

Mijn bevinding: zeer tevreden van levering. Het apparaat is eenvoudig van gebruik. Top service.

 • Dhr. van Kleef

Ik heb kort geleden een MaxiDas DS708 gekocht.Na een week zag ik dat de OBD1 stekker voor Mercedes kapot in de verpakking zat.Hier over naar de klantenservice gebeld om te vragen wat de mogelijkheden waren i.v.m. garantie,er waren namelijk 2 stukjes plastic van afgebroken.Dit was geen enkel probleem en de medewerker zei me toe een nieuw exemplaar op te sturen.De volgende dag had ik al een nieuwe.Voor wat het apparaat zelf betreft:Een nauwkeurig oordeel zou ik er nog niet over willen geven omdat ik hem net heb en voor eeneerlijk commentaar er eerst zelf wat meer ervaring mee moet opdoen.Echter, ik heb vanuit m'n werk ervaring met verschillende diagnose-apparatuur en als ik op basisvan wat ik inmiddels gezien heb de MaxiDas DS708 een oordeel zou geven, dan vind ik dat dit eengoed tot heel goed apparaat is.De menu-structuur is prettig en het is een gebruiksvriendelijk apparaat om mee te werken.Wat mij zeer aanspreekt is dat er geen abonnement aan vast zit en dat de werking nietafhankelijk is van verplichte updates.Niet dat ik nooit een update zal draaien maar het is gewoon prettig dat je zelf het moment ervankan kiezen.Samengevat heb ik de indruk een goed diagnose-apparaat bij een degelijk bedrijf te hebben gekocht.

 • Eddy

Sinds enige tijd hebben we van wurth de wow in gebruik bij onze organisatieMaar ik stel vast dat mijn maxidas 708 in vele gevallen meer foutcodes herkend die door de wow niet geregistreerd wordenHet layout werkt ook veel praktischer en duidelijker dan wow wow vraaagt veel manipulaties om het gevraagde te verkrijgenTot op heden in vergelijk met beide toestellen heef ik tot op heden nog steeds voorkeur aan mijn maxidasVlotter werken en meer correcte omschrijving in de vertaling

 • Garage Louwersse

MaxiDas al enige tijd in gebruik en erg tevreden erover.Ook de helpdesk is 100%.Op alle vragen wordt snel en goed gereageerd.

 • Bandenkot GCV

Reeds enkele jaren al in bezit van dit toestel en ik moet zeggen het werkt perfect. heb ook een delphi systeem en samen kan ik daar voor 99% alles mee uitlezen. en tja, uitlezen is een, repareren is 2 :-)nogmaals bedankt voor de goede service afgelopen jaren.mvgEdwin

 • Christophe

Een 5 op 5, top service! Bovendien heel tevreden met de MaxiDas tot nu toe. Bedankt!

 • Jan van Dijk

We hebben de tester nu een aantal keren gebruikt en dit gaat goed. Ook toen we wat vragen hadden hebben we gebeld en werden hier gelijk en goed mee geholpen. Tot nu toe tevreden en hopelijk blijft dit ook zo.

 • DICK VERSLUIS

MIJN BEVINDINGEN ZIJN VOORTREFFELIJK HET UITLEES APPARAAT HEEFT HET UITMUNTEND GEDAAN OP EEN MERCEDES A KLASSE DIE GAF EEN STORING AAN VAN DE AIRBACK EN GAF HET SUPER AAN ALS DIAGNOSE HIER WORD IK ZEER BLIJ VAN

 • DICK VERSLUIS

HARTELIJK VOOR HET PROFESIONELE BEZORGING VAN DE DS780IK GA ER EVEN MEE STOEIEN HET RESULTAAT ZAL IK HIER GAAN POSTENGROETEN VAN DICK

 • Leo

Geweldig apparaat. Zeker de automatische scan werkt goed. zeker een aanrader.

 • Moesker

Netjes en snel geleverd, de MaxiDas 708 werkt naar behoren; slechts enkele modellen welke niet (goed) ondersteunt worden. Lijkt tot op heden behoorlijk compleet en redelijk snel.

 • Mend

vlotte service, zeer interressant product heel tevreden

 • michel

Dit toestel werkt perfect ik ben daar heel tevreden van een aanrader voor mensen die een degelijk en goed toestel willen hebben.

 • Dries Leo

U advies en behulpzaamheid voor o.a. de MaxiDAS DS708 die ik vroeger kocht is - ook na jaren - gewoon prachtig.

 • Verbieren

als carrosseriebedrijf een heel handig toestel en geeft diepgaande informatie.
Handig in gebruik en zeer veelzijdig. Al wat wij nodig hebben is hiermee mogelijk.
Zeker een aanrader!

 • willem

ik ben er erg blij mee werkt goed en de bestelling ging ook lekker vlot dus ik vind dat je waar krijgt voor je geld

 • Biesmans

Werkt prima, toestel communiceert nu ook met wagens waar het eerst niet mee lukte.

 • Ben

Het apparaat ziet er opzich best wel goed uit alleen, vind ik het jammer dat ik al meteen problemen heb met het contact maken van golf 3. Voordat ik het had aangeschaft dacht ik (gezien de eigenschappen van het apparaat) werkelijk dat het aparaat contact kan maken met auto's vanaf 1990 maar hieruit ervaar ik het anders met de golf van 1997. Totaal geen contact en dat is heel erg jammer!

Reactie van Smeets Solutions: Het uitlezen van deze voertuigen mag geen probleem zijn, na het plaatsen van deze revieuw door Dhr. Ben kregen wij onderstaande e-mail:

"Het probleem lag bij de DLC aansluiting en is inmiddels opgelost. Zoiezo bedankt voor u moeite en medehulp"

 • Boris

Ik heb een Maxidas Ds708 bij Smeets Solutions gekocht voor een zeer scherpe prijs. Ik ben geen Professionele garagist maar gebruik men maxidas voor een Mercedes w203 en kan er heel veel mee uitlezen en testen, zoals de turbodruk, de temperatuur, commonrail druk... Wat ik tof vindt dat men live date heeft, namelijk een functie die allerlei metingen weergeeft hoe ze op het moment zijn en ernaast met hoe ze normaal zouden moeten zijn. Ik had een vraagje over een functie en binnen de 24 uur een antwoord had van Smeets Solution. De beste is dat er op de verpaking staat dat ze'' deze persoonlijk moeten afgeven en niet aan de buurman'' wat heel tof is want bij andere online winkels gebeurt het vaak dat je hele buurt moet aflopen om te vragen wie u postpakje ontvangen heeft. Dus daarom Een 5 op 5

 • marc

Ik heb onlangs een DS708 bij smeets solutions gekocht waar ik zeer tevreden over ben maar waar ik nog meer tevreden over ben is de service wat marc mij gegeven heeft on on ongelooflijk als ik het in punten moet uitdrukken is dat voor mij 15 op 10 nogmaals marc heel hard bedankt en met kerst breng ik je een fles wijn grts marc

 • AUTOS GEERT

IK HEB ONLANGS BIJ JULLIE EN MAXI DAS AANGEKOCHT, EN MIJN BEVINDINGEN NA ONGEVEER EEN TWEETAL MAANDEN IS GEWOON EEN SUPER APPARAAT. ALS IK EEN SCORE MOET GEVEN IS DAT 5 OP 5 . HAD WAT COMMENTAREN GELEZEN EN DIE MENSEN DIE DIT APPARAAT AFKEUREN KUNNEN HET VOLGENS MIJ NIET OPGEZET KRIJGEN , WERKT ECHT GOED EN VRIJ SIMPEL . IK ZOU ZEGGEN GOE BEZIG MANNEN
GRTS

 • DHC-automotive

ik heb ondertussen bij jullie de MaxiDAS DS708 gekocht waarvan ik zéér tevreden ben. Mijn vorig mailtje ging over het inleren van een nieuwe accu bij BMW. Ik heb van jullie antwoord gekregen dat dit nog in ontwikkeling was maar ik kan zeggen dat de ontwikkeling reeds is toegepast. Ik heb het ondertussen geprobeerd en met succes kunnen toepassen,dit toestel is geweldig veelzijdig moet ik zeggen. Waar ik nogal veel problemen mee had was de gevreesde Renault, de maagzweer voor alle garagisten, en ook hier heb ik een groot probleem met ESP kunnen verhelpen. Ook een Ford Mondeo met nieuwe EGR kregen ze bij de installateur van de LPG/LPI niet aangepast, MaxiDAS heeft het wel kunnen flikken.Ik ben zéér tevreden over jullie product en ik kan en ga het andere collega's ook aanbevelen, ik hoor sommige collega's zeggen dit product prijs kwaliteit zeer goed maar ik doe er nog een schepje bovenop. Dit is een prijs-kwaliteit product waarvan men kan zeggen dat de kwaliteit véél hoger ligt dan de prijs.

 • garage Thierry De Roover

De service van Smeet solutions is geweldig. We hadden 1st een voor ons minder geschikt diagnose apparaat gekozen na contact met Smeets solutions werd dit snel verholpen. Het toestel werd heel snel geruild. De Maxidas ds708 werkt zeer goed zowel op oudere modellen als op de nieuwste. Bij sommige auto’s kan men erg ver gaan in diagnose bv:(verstuivercode inlezen, test hogedrukcircuit, Config.)

 • Guy

Ik ben nog steeds zeer tevreden over het product en
de service die jullie verlenen! tot op heden heb ik nog geen
beperkingen mogen ondervinden.

 • Steven de Roo

ik geef een 4op 5,
ben zeer tevreden over dit toestel, heel multifunctioneel, werkt heel rap en correct, oneindig veel mogelijkheden, was een 5op5 geweest moest de internetverbinding iets rapper werken

 • F. Maes

Ik heb zojuist de nodige software werkzaamheden uitgevoerd op de Sd-kaart , met succes, waarvoor hartelijke dank.
Weer is bewezen dat legale aankoop bij U en goede service door U tevreden klanten maakt.

 • Tommy´s Garage

snel en professioneel/ georganiseerd

 • Dave van lier

Het apparaat bevalt me zeer goed. Heb alles me kunnen reseten soms met een omweg ma werkt perfect.  Gr. Dave

 • Garage Henk Bart

Een welkome aanvulling op de diagnosetesters die ik eerder heb aangeschaft. Zeer veel mogelijkheden! Waar andere "testers"het aflaten weten,gaat dit apparaat in veel gevallen gewoon door! Eenvoudig updates ophalen etc. etc. Goede service van Smeets.

 • de bruijn

snelle levering ,apparaat werkt snel en goed,wel wat verschillen per merk. verder zeer tevreden!

 • wintmolders p

ik kan er niets slecht van zeggen werkt goed ben er tevreden van ! vooral bij landrover werkt goed is een aanrader !!

 • Kremer

Wij hebben zo,n ds708 maar vinden het niets ik had een caddy diesel bj 2006 geen communicatie,een renault omde de bandenspannings lampje uit te zetten lukt niet.Nwe yaris uit lezen bj 2012 komt niet verder dan 2006 gaat niet.Al met al een apparaat waarvan we tot nu toe GEEN plezier mee hebben echt zonde van het geld!!!!!!!!!!!!!!!! Gr Kremer

Reactie van Smeets Solutions:  Er zullen altijd voertuigen (of bepaalde systemen van een voertuig) zijn waar geen communicatie mee mogelijk is. Met software-updates wordt de dekking zo hoog mogelijk gehouden, een 100% dekking is echter met geen enkel diagnosesysteem mogelijk, zelfs niet met apparatuur welke vele malen duurder is. De MaxiDAS DS708 is een veel verkocht toestel waarbij iedere klant de mogelijkheid heeft het systeem binnen 14 dagen te retourneren mocht het niet aan de verwachtingen voldoen.

 • Patrick De Leger

Zeer tevreden,enkel spijtig dat Mercedes nog niet nederlandstalig is. Zeer mooie service van Smeets. Bedankt en tot mijn volgende aankoop

Reactie van Smeets Solutions: Inmiddels is ook Mercedes toegvoegd in het Nederlands. Wij hebben Dhr. de Leger en alle andere gebruikers van de DS708 hier reeds van op de hoogte gebracht.

 • Mario - Sports & Sound

Voorlopig nog maar een paar wagens uitgelezen en hoofdzakelijk onderhoudsintervallen gereset.
Gaat trouwens heel vlot om deze te resetten
Momenteel drukke periode met montage winterbanden.

Van zodra we meer diagnose uitgevoerd hebben, laat ik zeker nog iets weten.

 • Agro Auto Service

Ik ben super tevreden over de Maxidas DS 708kan alle auto's er mee uitlezen zonder problemenik had niet verwacht dat er zo veel mogelijkhedenop dat kleine kastje zaten en zeker niet voor dieprijs want dat is toch echt goedkoop

 • Niesing Auto,s

Super apparaat al meer dan een jaar in bezit Zeer goede service/helpdesk een vraag wordt per direct per email beantwoord Prijs kwaliteit is Super !

 • garage van den berg

hallo,we werken al 2 jaar met de maxidas 708 en zijn erg tevreden. groetjes aad van den berg

 • Voorend

Tot op heden kan ik iedere auto uitlezen!

 • AAS Autoschade EKAS BV -Kerkrade-

Zeer fijn apparaat, met legio mogelijkheden.De prijs-kwaliteitsverhouding tov de andere diagnosetesters in de markt is niet te evenaren.Wat een mogelijkheden voor dit kleine bedrag!Werken met de Maxidas is heel eenvoudig, Smeets solutions heeft een perfecte ondersteuning en de prijs is ook nog eens onovertroffen....Mark en team: ga zo door!

 • Tommy's Garage

Ik ben erg tevreden met de maxidas.Deze tester heeft mij tot nu niet in de steek gelaten.100 % aanrader.En smeets solutions is een prima bedrijf.Ik ben erg te spreken over de gang van zaken.Ze staan altijd voor je klaar.Mijn volgende tester koop ik zeker bij Smeets.Prijs /kwaliteit een dikke 10 !!!!!

 • db tuning

Een prachtig en veelzijdig toestel.Kan veel meer dan alleen codes uitlezen en resetten.ook talrijke praktische toepassingen vb sbc van mercedes deactiveren bij vervangen remblokken, elektrische handrem, service reset enz... Wij werkten tot nu toe met de launch en vag com maar dit toestel is veel sneler en eenvoudiger te bedienen. Ook de functie om schermen op te slaan en achteraf rustig te bekijken is zeer praktisch. Het draadloos printen is ook superhandig. Via wifi kan je gewoon op internet om zo verschillende sites te raadplegen. Onze beste investering in jaren!!! ps ook de feedback en snelheid van reageren van "smeets solutions" is voor ons ongekend!!!

 • Knaap Tuning Uithoorn

Vlotte levering, ondanks vakantietijd. Ook de ondersteuning nadien (er was geen SD-Card bijgeleverd...), was uitstekend.Apparaat doet precies wat verteld wordt. Alleen is de WiFi verbinding (door Windows CE) erg traag. Doch dit is een extraatje van het apparaat.IK HOOP HIER LANG MEE TE DOEN !Vr.Gr. Erwin Knaap

 • Bakker

levering en is een prima apparaat. alles lekker duidelijk en zeer vlot. Zeker een aanrader!

 • mieke

Alweer een topprestatievandaag de nederlandse handleiding binnen gekregen voor 1 april zoals beloofd.Marc en medewerkers super bedankt.scheelt een hoopde maxidas 708 IK KAN HEM IEDEREEN AANRADENLAATST GETEST OP EEN AVONDCURSUSWAT DE ANDER eobd LEZERS NIET KONDEN UITLEZEN REDDENDE MAXIDAS WEL ZONDER MOEITEEEN TOPPERTJE

 • Civer BV

Zeer prettig apparaat, werkt snel en is een aanwinst voor de werkplaats.
Snel diagnose stellen is weer mogelijk zonder netstroom, dus gewoon even met de klant meelopen.
Dat is met mijn Bosch (geïnstalleerd op laptop) niet het geval en daarbij komt dat het Bosch apparaat zeer traag opstart. Mijn Lexia (Citroën) werkt al beter maar de Autel werkt sneller.
Geen vervelende snoeren en aansluitkasten, gewoon een prettig apparaat voor even een snelle diagnose.

 • Garage ARSL

ds708 nu 1,5 jaar in gebruik. door een nieuwe vraag toch nog even bij ds708 kijken.Zeker een goede investering geweest. Heeft al veel problemen uitgelezen. top de sterren zijn verdiend ook voor Mark je krijgt altijd snel een reaktie op je vraag waar je daadwerkelijk iets aan hebt. ga zo door..

 • Autobedrijf Mudde&Kok

Apparaat nu jaar in bezit.Zeer goede prijs/kwaliteit,Ook na een jaar nog super service bij klein probleempje. Top

 • Peter van Walle

Ik ben erg tevreden over jullie service. Het heeft even geduurd voor ik het juiste product had, doch dit is volledig aan mijzelf te weiten. Steeds hebben jullie diensten het product dat eigenlijk niet voldeed voor mij volledig gratis teruggenomen voor de aankoop van een andere versie. Levering was snel en duidelijk. Niets als lof.

Ik heb enkel een probleem met de pudates te kunnen downloaden. Ik heb geen goede ID en paswoord. Graag dit nog opgelost en dan geef ik volmondig een dikke 5+

Reactie van Smeets Solutions: Er is contact geweest over het updaten van de MaxiDas DS708 en dit is inmiddels opgelost.

 • Autobedrijf Tip

Nu een klein jaar in gebruik en ik moet zeggen zeker waar voor je geld , kan meer en heeft meer dan veel duurdere testers.

 • Martens

Wijn zijn tevreden over het product , werkt goed snelle levering , en goede service ondersteuning iz. up-date's

 • Depanauto bvba Belgi

Beste,Zowat 1 maand terug kochten wij bij u de Maxidas 708. Ondertussen gebruiken wij dit toestel toch al 1 maand en wij staan echt versteld van de mogelijkheden. De live-data zijn bijzonder interessant en eenvoudig te gebruiken op alle merken. De update hebben wij nu al één maal doorgevoerd en de extra info die erbij komt is zeer nuttig. Als garage " alle merken " kan ik het toestel enkel aanraden. GroetenKarel OstynDepanauto bvbaLedegemBelgië

 • Jef Paesen

We zijn sinds een tweetal weken in het bezit van een DS708. Als ik geweten had hoe snel, praktisch en veelzijdig dit apparaat is, had ik het eerder besteld ipv te twijfelen. Het toestel werkt snel, zeer uitgebreidt (foutcodes leze/wissen, service interval resetten en bij sommoge wagens instellen, LIvedata snel en accuraat, componenten test +++) Zeerdegelijke en complete koffer met allerhande verloopstekkers voor de oudere modellen. Het gebruiksgemak en de snelheid is enorm. De tijd die ik uitspaar met de ds708 tov ons laptopbasis systeem is enorm. Het bestellen ging zeer vlot en het toestel werd snel geleverd. Een klein probleem met de unit werd binnen de 24u door Smeets Solutions opgelost. Er werd onmiddellijk een vervangunit toegestuurd. Na het het telefonisch contact om 14u was de nieuwe unit de dag erop bij ons. Topservice !!!Er word ook de tijd genomen om de nodigehulp en info te verschaffen via de telefoon.Ik kan maar één ding toevoegen: Of het nu je eerste tester is of een uitbreiding van je huidige diagnoisesysteem. Een echte aanrader!

 • Dejo auto's

Wij hebben deze Autel Maxidas DS708 nu enkele maanden in ons bezit en zijn uiterst tevreden tot op heden, deze Maxidas doet alles wat wij ervan verwachten. Ook zijn wij zeer te spreken over het bedrijf Smeets Solutions die uitgebreid de tijd namen om een fatsoenlijke demonstratie te geven en ook de vragen na aankop worden naar tevredenheid persoonlijk beantwoord. Mvg Dennis Weerts - Dejo Auto's

 • garage luyckx mark

zeer goed toestel,prijs kwaliteit,een aanrader...

 • S.Gerritsen

De Maxidas tester is snel en betrouwbaar is gebleken.

 • johan roumen

Ben heel tevreden met de ds708.De mogelijkheden zijn ongekend,en over de service en klantvriendelijkheid niets anders dan lof.Een echte aanrader de ds708 en vooral smeets solutions.

 • autobedrijf han van der veldt

een topper van de eerste order , als voorbeeld een opel corsa met electr p.s. weigerd geeft foutcode zoeken met ds708 leid tot een dynamo die af en toe eente lage spanning afgeeft De ondersteuning is fantastisch ,Een aanrader van de eerste orde zelfs chrysler leest deze maxidas uit

 • Handelsond. W Wijnbergen

Na uitgebreid zoekwerk toch uitgekomen bij deze originele Autel DS708. Je krijgt nl zeer veel waar voor je geld. Het toestel is snel, heeft een overzichtelijk menu en is eenvoudig te bedienen. Daarnaast voelt het toestel zeer degelijk aan en wordt compleet geleverd met obd stekkers en alles wat je voor de rest nodig hebt. Kortom het toestel maakt zijn verwachtingen meer dan waar, zoals die ook omschreven zijn in de produktfolder. Hij kan gewoon goed meekomen met duurdere diagnosesystemen. Als laatste is de service van en communicatie met Smeets Solutions zeer goed. Aanbevelenswaardig.

 • j hendriks garage hendriks

wat uitleesapp.van bosch/snapon/en wurth nietkon uitlezen aziaat mitsubishi l 200 kon dit app.wel zeer tevreden over uitleg en servicejohn hendriks

 • Autobedrijf R Lindboom & Zn

Wij zijn zeer tevreden met de DS 708 Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij als Ford erkend reparateur is dit een goede aavulling voor onze werkplaats. Zodat we niet gelijk afhankelijk zijn van andere Merk dealers. 9 van de 10 gevallen kunnen we nu storingen van andere merken zelf oplossen. Ik raad iedereen deze aan omdat deze meer als de helft goedkoper is als andere vergelijkbare uitlees aparatuur. En geregeld gratis update`s. En heel simpel te bedienen.

 • Branco de Lange

Super tevreden, en ook zeker met jullie service.

 • Garage Mathieu

Ik moet zeggen tot nu toe ben ik zeer te vree over de Maxidas wat ik er al heb mee gedaan. Hij heeft me nog niet in de steek gelaten. Bedank nog. Wat goed is mag ook geschreven worden

Vraag over AUTEL MAXIDAS DS708 PRO plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN