MaxiDiag EU702
€ 0,00 incl btw (€ 0,00 excl. btw)
Momenteel niet leverbaar
Dit product is niet meer leverbaar.

Autel MaxiDiag EU702

De MaxiDiag EU702 wordt niet meer door Autel gemaakt. Autel heeft de MaxiDiag MX808 PRO geïntroduceerd als de opvolger van de MaxiDiag EU702.

Heeft u nog een MaxiDiag EU702 in gebruik?

MaxiDiag EU702 accessoires

Accessoires voor de MaxiDiag EU702, zoals een nieuwe OBD2 kabel, zijn nog leverbaar. Bekijk alle Autel Accessoires.

MaxiDiag EU702 ondersteuning

Loopt u tijdens het gebruik van de MaxiDiag EU702 tegen vragen of problemen aan, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Beoordeling voor MAXIDIAG EU702 plaatsen


Reviews voor MAXIDIAG EU702

 • Verelst

Prima product , waar voor z,n geld

 • van der West

Doet wat ie moet doen, display is een beetje simpel. Goede verzorgde levering.

 • van Vliet

De vragen die ik had na ontvangst EU702 zijn uitstekend beantwoord.

 • Toon

Heb geprobeerd met smeets contact te krijgen over een nederlandse handleiding werd zeer bod behandeld en de hoorn werd erop gegooid wilde nog een scanner bestellen maar zover kwam ik niet zeeeeer slechte service !!!!!!!!!!!!!!!!! al die zogenaamde goede resensie s zijn volgens mij fake !!!! ben benieuwd hoelang deze recensie blijft staan

Reactie van Smeets Solutions: Wij geven alleen service en garantie op originele Autel producten die via Smeets Solutions zijn aangekocht. Wanneer iemand problemen ondervindt met een illegaal systeem dan doen wij hier inderdaad niets mee. Krijgen wij hierop vervolgens een scheldtirade aan de telefoon dan wordt door ons de verbinding verbroken. 

 • daemen

Apparaat besteld, super snelle levering, prima service.Ze zijn niet te beroerd om telkens weer via mail en telefoon hulp te bieden.Een voorbeeld voor vele andere zaken....

 • Jan Wijnants

Ondanks dat ik 2x het verkeerde product had uitgekozen en besteld was het ruilen en terugstorten van het betaalde geen enkel probleem. De 3e keer was het prijs. Dit was precies wat ik zocht. Goede gebruiksaanwijzing en een uitprint mogelijkheid. Ik kan iedereen aanraden hier het juiste :-) diagnose apparaat te kopen. Hier wordt nog een ouderwetse service verleend! Jan

 • Souisa

qua ervaringen met smeets solutions en het product wat ik besteld heb kan ik alleen maar zeggen een hele dikke 5 sterren!  En mijn grootste dank gaat zeker uit naar de heer Sjors Kusters! Top mensen werken daar, zeker een aanrader!

 • R. den Hollander

Perfecte afhandeling snelle levering, perfecte handleiding even goed lezen en je kan aan het werk. Heb al 4 auto’s uitgelezen zonder problemen. Smeets bedankt.

 • Roy

het uitlezen van de maxidiag eu 702 is goed
ik heb de opel astra 1.6 16v ecotec bj 98 meer als voldoende kunnen uitlezen
daarnaast heb ik de chevy campervan bj 98 met meerdere funkties kunnen uitlezen o.a live data
het enige wat ik niet wardeer is dat ik de live data niet via de pc kan bekijken (jammer)
ik hoop dat er binnenkort wel het goede programma voor is

 • Vlegels

zeker 5 sterren zeer snel geleverd en heb je vragen geen probleem direkt antwoord tof

 • Marcel Stürtz

Lekker vlot geregeld. Stonden alleen al gegevens in van meerdere Volvo's, ik denk dat iemand anders er dankbaar gebruik van heeft gemaakt en retour heeft gestuurd. Dus mocht iemand niet tevreden zijn, neem in ieder geval de moeite om het apparaat te wissen. Ondertussen probeer ik mijn Mercedes C (202.078) van 01-1997 uit te lezen, met de MK01, maar nog geen resultaat....

Reactie van Smeets Solutions: De gegevens van diverse Volvo modellen staan standaard geinstalleerd op de EU01 dit wordt door de fabriek gedaan om de testers voor verpakking te controleren op eventuele defecten. Voor het uitlezen van de Medrcedes is een speciale verloopconnector nageleverd waarmee het probleem met de Mercedes is verholpen.

 • cappelle gerard

heren.... ik bezit een eu01-europees is het mogelyk voor apk2 in te plaatsen dank by voorbaat GERARD

Reactie van Smeets Solutions: De EU01 is standaard voorzien van de APK2 software, in het uitleesmenu kunt u OBDII/EOBD selecteren. Deze mode wordt gebruikt voor de APK2

 • willem vanloffelt

EU01 besteld ,na problemen(aan mijne kant)heb ik de oplossing van smeets gekregen,superrrr

 • Used Cars & Parts

Heel erg tevreden met de EU01, deze werkt prima met de aangegeven merken,
zelfs prefect met Mercedes.(wat toch wel een probleem auto is) . ook oude Opel's 93-95 prima.
Had al het 1 en ander besteld, dus was al bekent met de snelle levering en goede service.

 • veys

Bedankt voor de snele levering net mijn bmw daschbord uitgelezen werkt prefect airbach en lambdasonde gekontrolleerd tot nu toe gaat allesvlotjes !

 • M. Thewessen

Enkele weken geleden een gebruikt exemplaar van de EU01 besteld bij Smeets. Na levering bleek de EU01 defect. Zonder problemen geld teruggestort. Vervolgens nieuw exemplaar van de EU01 besteld. Binnen 24 uur thuis geleverd. Voor wat betreft de service van Smeets enkel maar lof. Mogen vele bedrijven zich een voorbeeld aan nemen. Elke email werd binnen een mum van tijd beantwoord. Ik heb inmiddels 3 auto's uitgelezen met de EU01. De eerste twee, een BMW 630i uit 2005 en een BMW X5 3.0 diesel uit 2006, lieten zich zowel via OBD/EOBD als via merk-specifiek BMW zonder problemen uitlezen. Van de 630i vervolgens diverse servicemeldingen gereset. Geen enkel probleem. De derde auto, mijn eigen BMW 320i Cabrio uit 2007, liet zich wel volledig uitlezen via OBD/EOBD maar niet via de merk-specifieke methode. Kan zijn dat dit bij dit bouwjaar niet ondersteund wordt, of dat het gaat om een probleempje met de auto of de diagnosestekker van de auto. Dat moet ik nog even natrekken.Eindconclusie: Zowel de firma Smeets Solutions als de Autel EU01 Verdienen in mijn geval een DIKKE 10. Ga zo door.

 • willem w

de autel tester werk goed op auto s van na 1996 hierboven wordt aan gegeven dat hij niet werkt op een mercedes c 220 d van 1995 en dat klopt ook , bij mijn c-180 van 1994 werkt hij ook niet. ik heb er een mk 01 verloopkabel bij besteld en ook een van het oude type renault met vierkante stekker en deze werken beide niet. er is me wel aangeboden om de beide kabels retour te nemen .pas nog software geinstaleerd van renault en deze werk prima .

 • Cor v Druten

Vrijdags besteld en zaterdag om 1100 uur binnen. Kan niet beter. Als ik voor elke keer uitlezen en resetten naar garage had gemoeten was ik veel meer geld kwijt geweest.

met vr gr Cor v Druten

 • Bart Mooij

Goede en snelle service

 • Frederik Hart

Een van de weinige webshops waar op emails gereageerd word en zakenkundig advies word gegeven.

 • Ivo Janssen

Ik ben zeer tevreden. Goed advies op maat. Geen onzonnige info.

 • JACK STAALTJENS

NA DE SPECIALE INRUIL, HEB IK ALMIDDELS WEER 4 TEVREDEN KLANTEN GEHAD DANKZIJ DE DIAGNOSE.
NOGMAALS BBEDANKT EN ZEER ZEKER TOT ZIENS.

GRTS jACK STAALTJENS

 • Riemer Gerard Van Der Veen

Mijn score gaat verder dan de schaal 5, een dikke 5++++++
De EU01 werkt prima, mooi verlicht display, ik heb er ook nog een kleine voeding van 12V bijgevoegd, zo kan ik hem mooi uitlezen bij de computer.

 • Wim Hallers

Jammer dat alleen de op display verschijnende auto's redelijk goed uit te lezen zijn en contact met
een japanner is niet mogelijk ook van franse auto's alleen motor ecu voor mijn doeleinden te beperkt.

Reactie van Smeets Solutions: Het is correct dat de uitgebreide mogelijkheden alleen gelden voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, BMW, Mini, Mercedes, Volvo en Opel. Bij alle overige merken kunnen alleen de OBD2 protocollen worden gelezen. Bent u op zoek naar een systeem met uitgebreide mogelijkheden voor meerder merken kan de WD2000 gebruikt worden. Dhr. Hallers heeft een aanbod gekregen om het toestel in te ruilen.

 

 • Vrijdags

zeer goede service en goede levering goede help via é mail mijn score is een 5

 • CAPPELLE GERARD

zeer goet maar niet voor mercedes c220d bj 02 1996 aders OK GERARD OOSTENDE

Reactie van Smeets Solutions: Voor het uitlezen van een Mercedes uit 1996 kunt u gebruik te maken van onze 38-pins MK01 verloopkabel.

 • Loris

Het nieuwe speelgoed is prachtig

 • Vanherpe

Het toestel werkt prima behalve op mijn vrouw haar wagen, toevallig

 • Nico Baars

Ik ben tot nu toe goed tevreden over de EU01, deze werkt goed op de aangegeven merken die ik nu heb gehad.mij score zit nu op schaal 4. En nog bedankt voor de goede omruil aktie en snelle levering.

Vraag over MAXIDIAG EU702 plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN