MaxiDiag MD801
€ 0,00 incl btw (€ 0,00 excl. btw)
Momenteel niet leverbaar
Dit product is niet meer leverbaar.

Autel MaxiDiag MD801

De MaxiDiag MD801 wordt niet meer door Autel gemaakt. In 2015 heeft Autel de MaxiDiag MD808 PRO  geïntroduceerd als de opvolger van de MaxiDiag MD801.

Heeft u nog een MaxiDiag MD801 in gebruik?

MaxiDiag MD801 accessoires

Accessoires voor de MaxiDiag MD801, zoals een nieuwe OBD2 kabel, zijn nog leverbaar. Bekijk alle Autel Accessoires.

MaxiDiag MD801 ondersteuning

Loopt u tijdens het gebruik van de MaxiDiag MD801 tegen vragen of problemen aan, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Beoordeling voor MAXIDIAG MD801 plaatsen


Reviews voor MAXIDIAG MD801

 • Drost

Het bestelde apparaat is door Smeets Solutions netjes op tijd bezorgd.
Vervolgens hebben wij het appaaraat getest, er bleef een lampje van de airbac branden i.v.m los maken en weer terugplaatsen van het dasboard
Van een Seat Toledo, echter was dat met dit apparaat direct verholpen.
Tevens kwam ook met dit apparaat aan het licht dat er geen signaal was van de nokkenascensor, bij nader onderzoek bleek hij stuk te zijn.
Na het vervangen hiervan loopt de auto weer als een zonnetje.
Het apparaat heeft zijn dienst al bewezen, is handig, compact, gebruiksvriendelijk, en ook is een eenvoudige storing hiermee snel verholepen.

 • TM-CS

Werkt op zich prima, alleen bij vw transporter is de airbag storing niet te resetten.

 • Bert van Dijk

Het apparaat werkt prima als het merk erin voorkomt. Helaas missen er enkele erg gangbare merken zoals Ford (europa), Fiat, Alfa Romeo, Hyundai, Suzuki en Saab.

Reactie van Smeets Solutions:
De voertuigen welke in de lijst op onze website staan zijn op hoog niveau uit te lezen, ABS, Airbags, Transmissie, Service, Olie etc etc Bij alle andere merken welke niet genoemd worden is het wel mogelijk het motor management uit te lezen en eventuele storingen te wissen. Hiervoor kunt u de OBDII/EOBD button gebruiken in het hoofdmenu.

 • Vanduffel

Alles is perfect tien op tien voor mij

 • HANSA

sinds februari tester in bezitbevalt uitstekendkan er aardig wat dingen mee doensupersnel voor apkmakkelijk voor bepaalde storingen tussendoorben er tot nu toe blij mee

 • Pieter

ik heb de tester op verschillende auto's getest en ik ben tot
op heden zeer te spreken over het product. de enige auto waar ik er nog niet bij inkom is een 1996 mazda voor de rest ben ik nog in iedere auto ingekomen .
dus de uitlezer krijgt van mij een 4 op 5.

 • Albert v Z.

Het door mij bestelde art.werkt tot nu toe nog perfect,en de service is goed
en ben naar tevreden behandeld.

 • Hub Goertz

Heb de WD2000 gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden met het resultaat. Werkte op alle modellen die we tot dusver hebben uitgelezen. Is kinderlijk eenvoudig te bedienen.Service van jullie kant is zeer goed.

 • Autohandel Freddy Hayen

Zeer tevreden zowel over de WD2000 als over de snelle en professionele aanpak van Smeetssolutions.

 • Garage Kalfsbeek

voor een universele garage een prima toestel.al veel problemen kunnen oplossen zonder het uit handen te geven aan onse collega's met een KTS van boschwij zijn zeer tevreden en blij met de aankoop

 • Henny

Leest bij Peugeot 206 GTi (1999) enkel motormanagement zonder live data.Leest bij Mitsubishi Space Star (2001) niet uit bij selectie Europe/US maar bij selectie Asian.En dan zeer beperkt, geen ABS e.d. maar enkel motormanagement zonder live data.De service van Smeets is zeker dik in orde. De beoordeling heeft enkel betrekking op de WD2000 profi

 • dc jansen

Voor een hobbyist perfect .Maar voor een zelfstandige door gewinterde garagist kom je soms toch net iets te kort .Maar al met al een perfecte reader om prima storingen op te lossen.Ik ben tevreden !!

Vraag over MAXIDIAG MD801 plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN