Auto prof vakbeurs Hardenberg

Smeets Solutions zal van 17 t/m 19 oktober 2017  aanwezig zijn op deze professionele vakbeurs in het oosten van Nederland. Bezoek onze stand en ontdek het nieuwste assortiment diagnoseapparatuur!

Dé vakbeurs voor het oosten van Nederland

Kom op 17, 18 en 19 oktober 2017 naar Auto Prof Hardenberg: dé vakbeurs voor de automotivebranche.  De vakbeurs heet vanaf 2017 kortweg Auto Prof Hardenberg, een naam waar de branche de beurs al langere tijd mee aanduidt.  Auto Prof Hardenberg is een begrip in de automotive- en schadeherstelbranche en daar verandert met de nieuwe naam niks aan. Op dit netwerkevenement ontmoet u uw zakenrelaties en legt de basis voor nieuwe samenwerkingen. Bij binnenkomst ziet u direct waar het om draait. U hoort sissend persluchtgereedschap en klinkende koffiekopjes. Hefkolommen en nieuwe auto-onderdelen blinken u tegemoet.

Deze editie treft u alle segmenten van de automotive- en schadeherstelbranche op de beursvloer. Daarnaast is er aandacht voor beleving en kennis delen. Zo ontmoet u in de Schade Experience hal uitsluitend schade relateerde bedrijven en kunt u demo's bijwonen. Ook is er een uitgebreid randprogramma. Kennis vergaren is immers een van de belangrijkste reden voor bezoekers om Auto Prof te bezoeken. Tijdens trainingen, kennissessies en vakinhoudelijke lezingen wordt ingegaan op noviteiten en problemen in de branche. Ook Smeets Solutions is aanwezig op deze beurs en brengt u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van diagnoseapparatuur!

beurs-hardenberg-inpage

 

 

Ontdek het nieuwste assortiment

Tijdens de beurs kunt u op onze stand kennis maken met de nieuwste en de reeds langer bestaande apparatuur van Autel. Welke apparatuur is dit precies?

De professionele Autel systemen + accessoires

 

 

De overige Autel systemen + accessoires

 

Hopelijk mogen we ook u verwelkomen op onze stand. Tot dan!

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen