Dit is Smeets Solutions

Smeets Solutions is in 2008 opgericht door Mark Smeets. Vanaf dag één ligt de focus op het aanbieden van een zo compleet mogelijk assortiment diagnoseapparatuur. Alle tijd wordt geïnvesteerd in dit aanbod, Smeets Solutions heeft geen nevenactiviteiten.

De speerpunten van Smeets Solutions

Door de jaren heen is er een enorme kennis opgebouwd over alles wat met het uitlezen van auto's te maken heeft, deze wordt o.a. gedeeld in het Smeets Solutions Kenniscentrum. Met de populaire diagnosemerken Autel en iCarsoft wordt intensief samengewerkt en gezocht naar nieuwe ontwikkelingen binnen de automotive sector. Om de Nederlandse en Belgische markt zo goed mogelijk te kunnen dienen is er ook voor gekozen om de software van de diagnosesystemen te vertalen naar het Nederlands.

Smeets Solutions voor de professional

Inmiddels is Smeets Solutions marktleider en exclusief leverancier van o.a. de merken Autel en iCarsoft. De professional binnen de automotive sector maakt volop gebruik van onze kennis. Zoals de ANWB die op zoek was naar nieuwe diagnoseapparatuur voor haar wegenwachters. Er werd een advies uitgebracht en in 2014 heeft Smeets Solutions de nieuwe diagnosesystemen geleverd aan de ANWB. Alle wegenwachters maken sindsdien gebruik van het Autel diagnosesysteem MaxiDiag Elite MD802.


Ook de particulier koopt bij Smeets Solutions

Ook de particulier weet de weg naar de webshop van Smeets Solutions te vinden. Er is steeds meer apparatuur leverbaar die speciaal voor particulier gebruik ontwikkeld is. Zo heeft iCarsoft op verzoek van Smeets Solutions scanners ontwikkeld met uitgebreide mogelijkheden voor één of enkele automerken. Met deze diagnoseapparatuur kan gezocht worden naar storingen binnen een auto, deze storingen kunnen ook gewist worden. Met de diagnoseapparatuur voor particulier gebruik kunnen geen wijzigingen worden aangebracht in de software van de auto waardoor het gebruik volkomen veilig is. Er kan immers niets worden aangepast, maar alleen uitgelezen.

 


Het team achter Smeets Solutions

Groepsfoto Smeets Solutions

Mark Smeets

Mark Smeets Eigenaar

Mark Smeets heeft Smeets Solutions in 2008 opgericht. Anno 2017 houdt Mark zich vooral bezig met de ontwikkelingen van de professionele diagnosesystemen. Mark verzorgt ook de klantenservice van deze professionele systemen.

Tel: +31 (0)46 - 457 18 81
Bjorn Vriesema

Bjorn Vriesema Manager

Bjorn Vriesema is sinds 2008 verantwoordelijk voor de Website, Online Marketing en verzorgt de Administratie. Daarnaast neemt Bjorn veel van de dagelijkse werkzaamheden voor zijn rekening.

Tel: +31 (0)46 - 457 18 80
Sjors Kusters

Sjors Kusters Klantenservice

In 2012 heeft Sjors Kusters het team van Smeets Solutions versterkt. Sjors heeft als allround medewerker vele taken binnen het bedrijf en u treft hem o.a. aan op de klantenservice als eerste aanspreekpunt.

Tel: +31 (0)46 - 457 18 82
Corrie Mouchart

Corrie Mouchart Administratie

Corrie Mouchart werkt sinds 2015 bij Smeets Solutions en verzorgt sindsdien de Administratie. Daarbij is Corrie als enige vrouw een rots in de branding in de mannenwereld van Smeets Solutions.

Tel: +31 (0)46 - 457 18 83
Eric Smeets

Eric Smeets Fotograaf / Vormgever

Eric Smeets is sinds 2010 werkzaam voor Smeets Solutions. Hij verzorgt alle grafische werkzaamheden welke variëren van het maken van productfoto’s tot het ontwerpen van promotiemateriaal en het onderhouden van de website.

Tel: +31 (0)46 - 457 18 80