Bestel- en Betaalinformatie

Bestellen bij Smeets Solutions staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Smeets Solutions biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen en geeft u tevens de mogelijkheid om binnen Nederland en België aan de postbode (rembours) te betalen.

VERSCHILLENDE BETALINGSMETHODES

Afhankelijk van het land waarin u een bestelling plaatst kunt u bij Smeets Solutions kiezen uit verschillende betalingsmethodes. Klik hieronder op één van de mogelijkheden voor meer informatie.

 

iDEAL (NL)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor meer informatie over iDEAL klikt u hier.

iDEAL-Payoff-1-groot

 

 

PayPal (Wereldwijd)

Met PayPal kunt u met een e-mailadres betalingen online verzenden op een veilige en gemakkelijke manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. Indien u over een PayPal account beschikt kunt u direct na afronding van de bestelling de betaling voldoen via uw bank- of girorekening of creditcard. Voor meer informatie over PayPal klikt u hier.

PayPal.svg

 

 

Vooruitbetaling  (Wereldwijd)

U kunt ook kiezen voor de betaalmethode 'vooruitbetaling'.
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt onder vermelding van het factuurnummer. Op uw orderbevestiging welke u via de mail ontvangt staat het bankrekeningnummer vermeld.

Klanten uit België kunnen het bedrag overschrijven op onze Belgische bankrekening zodat er geen onnodige vertraging hoeft te ontstaan met het verzenden van uw bestelling.

vooruit-betalen

 

 

 

VERDERE BESTELINFORMATIE

BTW-vrij voor niet-Nederlandse bedrijven binnen de EU

Zodra u als eigenaar of medewerker van een bedrijf het BTW-nummer invult tijdens het bestelproces wordt de BTW automatisch van de bestelde producten afgetrokken. (Let wel op dat de opgegeven gegevens correct zijn, deze worden namelijk automatisch gecontroleerd.)

Smeets Solutions 24 uurs levering

Als wij uw bestelling en betaling op werkdagen voor 17:00 uur hebben ontvangen zal deze de volgende werkdag bezorgd worden. Let op: dit geldt alleen voor bestellingen die naar een adres in Nederland of België verzonden dienen te worden. Bestellingen binnen Europa worden binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd.

Prijzen en verzendkosten

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en inclusief aangetekende verzendkosten binnen Nederland en België. Wij hanteren geen minimaal bestelbedrag om gratis verzendkosten te verkrijgen.

Retourneren

Voor alle bestellingen geldt een herroepingsrecht / zichttermijn van 14 dagen. Om hiervan gebruik te maken kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen voor het aanvragen van een retourformulier.

Garantie

Op al onze producten geldt een volledige garantietermijn van 2 jaar. Mochten zich onverhoopt problemen voordoen, dan zullen wij deze altijd snel en correct oplossen.

Aansprakelijkheid

Smeets Solutions is niet aansprakelijk voor schade aan een voertuig door (verkeerd) gebruik van door Smeets Solutions geleverde artikelen.

 

SnelleVerzending

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

GratisVerzending

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

 

 

RetournerenBinnen14Dagen

RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

2JaarGarantie

2 JAAR GARANTIE OP AL ONZE PRODUCTEN

 

 

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen