SMEETS SOLUTIONS DECEMBERACTIES 2017

Onder alle klanten die in december 2017 een bestelling hebben geplaatst wordt een gloednieuwe iPhone X verloot! De trekking van de winnaar is 19 januari 2018 om 12:00 uur live te volgen op deze pagina.

De trekking van het winnende lotnummer heeft plaatsgevonden! Het winnende lotnummer is 17008557 en wint een gloednieuwe Iphone X. Van harte gefeliciteerd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Bekijk hieronder een herhaling van de live-uitzending.

 

 

Actievoorwaarden Autowasbon

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing voor het ontvangen van een Nationale Autowasbon bij een aankoop bij Smeets Solutions B.V.
 2. De actie loopt van 1 december 2017 t/m 31 december 2017.
 3. Om in aanmerking te komen voor de Nationale Autowasbon moet de bezoeker van de website www.diagnoseapparatuur.nl een bestelling van minimaal € 75,- incl. BTW plaatsen en afnemen. Geannuleerde en geretourneerde bestellingen worden uitgesloten van deelname.
 4. Het inwisselen van de Nationale Autowasbon geeft recht op een wasbeurt van € 7,50. Keuze voor een duurder programma biedt de mogelijkheid bij te betalen. Keuze voor een goedkoper programma betekent geen restitutie van het verschil.
 5. De Nationale Autowasbon is tenminste tot 6 maanden na uitgifte te verzilveren bij de aangesloten wasgelegenheden. Let goed op de uiterste inwisseldatum, welke op de achterkant van de bon vermeld staat op zowel deel A als B. Na de uiterste inwisseldatum is de bon niet meer bruikbaar.
 6. U kunt de Nationale Autowasbon® inleveren bij de betere autowasgelegenheden door heel Nederland. Bekijk hier alle locaties. De Nationale Autowasbon kan enkel worden ingewisseld voor een autowasbeurt bij de aangesloten wasgelegenheden. Ruilen of vergoeding in geld, andere producten of diensten is uitgesloten.
 7. Omdat de Autowasbon alleen in Nederland ingeleverd kan worden krijgen klanten uit België de mogelijkheid om de waarde van de Autowasbon (€ 7,50) als korting op de bestelling in mindering te brengen.
 8. Smeets Solutions B.V. behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te wijzigen.
 9. Smeets Solutions B.V. is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen. Dan wel zonder opgaaf van reden deze actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

 

autowasbon-v2

 

iphonex-actie

Actievoorwaarden verloting iPhone X

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de verloting van een iPhone X door Smeets Solutions B.V.
 2. De actie loopt van 1 december 2017 t/m 31 december 2017.
 3. Uit alle deelnemers wordt op 19 januari 2018 één winnaar getrokken die een iPhone X wint ter waarde van € 1159,- incl. BTW.
 4. De deelnemer kan op deze site zien of hij/zij heeft gewonnen en zal tevens persoonlijk op de hoogte worden gesteld.
 5. Om kans te maken op de iPhone moet de bezoeker van de website www.diagnoseapparatuur.nl in december 2017 een bestelling plaatsen en afnemen. Geannuleerde en geretourneerde bestellingen worden uitgesloten van deelname.
 6. Voor deelname aan deze actie moet u minimaal 18 jaar oud zijn.
 7. De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
 8. Indien de winnaar de prijs niet wenst te ontvangen of niet persoonlijk aanwezig kan zijn tijdens de prijsuitreiking, dan zal er uit het bestand een nieuwe winnaar getrokken worden.
 9. Van deelname uitgesloten zijn alle medewerkers van Smeets Solutions B.V. en hun familieleden, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de actie zijn betrokken.
 10. Smeets Solutions B.V. behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te wijzigen.
 11. Smeets Solutions B.V. is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen. Dan wel zonder opgaaf van reden deze actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 13. Deelname aan deze actie is kosteloos.
 14. Smeets Solutions B.V. handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.

 

Voor vragen over de decemberacties van Smeets Solutions kunt u contact opnemen met de klantenservice.