General Motors diagnose software

Gebruik General Motors diagnose software voor het uitlezen en wissen van foutcodes, het bekijken van Live Data of het opvragen van voertuiginformatie. De diagnose software wordt op een pc geïnstalleerd. Er zijn zowel bekabelde als draadloze Interfaces leverbaar die u aansluit op de auto.

Bij het kiezen van de juiste Interface met diagnose software voor General Motors zijn er 2 dingen waar u rekening mee moet houden:

  1. Heeft de General Motors OBD1 of OBD2?
  2. Wilt u alleen het motormanagement van de General Motors uitlezen of ook andere elektronische systemen?

Meer informatie over deze onderwerpen vindt u in ons kenniscentrum. Aan de hand van uw antwoorden op de twee bovenstaande vragen kunt u het voor u meest geschikte Interface systeem voor General Motors kiezen in het productoverzicht. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

General Motors diagnose software voor de pc

General Motors scanners met merk specifieke software

Een General Motors scanner met merk specifieke software biedt uitkomst als u een General Motors met OBD1 wilt uitlezen of als u bij een General Motors met OBD2 meer dan alleen het motormanagement wilt uitlezen. De software die hier voor nodig is verschilt per automerk en u kunt hiervoor dus geen gebruik maken van een universele scanner.

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen