iCarsoft i902 Opel
€ 139,00 incl btw (€ 114,88 excl. btw)
 • Geschikt voor Opel
 • Geschikt voor uitlezen OBD1*
 • Geschikt voor uitlezen OBD2
 • Diagnose motormanagement
 • Diagnose overige elektronische systemen

​* Vanaf bouwjaar 1996

OP VOORRAAD. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

iCarsoft i902 Opel

De iCarsoft i902 scanner is geschikt voor het uitlezen van Opel modellen met een bouwjaar vanaf 1996 tot 2014. Naast het motormanagement kunnen ook een groot aantal andere systemen worden benaderd. U kunt zoeken naar storingen in vrijwel alle elektronische systemen van de auto, zoals bijvoorbeeld ABS, Airbag, Airco, Banden, Body, Chassis, Deuren, Motor, PDC, Remmen, Stoelen, Stuurbekrachtiging, Transmissie en Verlichting. Deze eerste generatie iCarsoft scanner kan niet communiceren met de elektronische handrem (EPB/SBC), de startonderbreker en de service interval module. De tweede generatie iCarsoft scanner iCarsoft OP II kan dit wel.

 

Bekijk een algemeen informatiefilmpje over de iCarsoft i902

De iCarsoft i902 in gebruik nemen

De iCarsoft i902 scanner is ondanks de uitgebreide mogelijkheden makkelijk in gebruik, mede dankzij de mogelijkheid de iCarsoft scanner in de Nederlandse taal te gebruiken. Nadat de auto op contact is gezet, wordt de scanner aangesloten op de OBD diagnosestekker van het voertuig. Er kan nu gezocht worden naar foutcodes in de verschillende systemen van het voertuig. Foutcodes worden met omschrijving weergegeven in het kleurendisplay. Na het uitlezen van de foutcodes kunt u deze eventueel verwijderen. Voor een hobbyist zonder enige voorkennis is deze iCarsoft scanner uitermate geschikt.

Meer mogelijkheden met de iCarsoft i902 voor Opel

Naast het uitlezen en wissen van foutcodes kan de iCarsoft i902 ook gebruikt worden voor het bekijken van freeze frame en live data. Een gedeelte van de software op deze iCarsoft scanner is niet alleen geschikt voor Opel. Bij alle andere automerken kunt u met deze universele OBD2 software het motormanagement uitlezen. Ook kan algemene voertuiginformatie zoals het VIN-nummer geraadpleegd worden. iCarsoft biedt gratis software updates aan voor haar producten.

Wat krijgt u als u de iCarsoft i902 bestelt?

 • iCarsoft i902 Scanner
 • USB-kabel voor updaten met een pc
 • Stevige nylon opbergtas
 • Geïllustreerde handleiding
 • Smeets Solutions universele OBD2 uitleeshandleiding met algemene uitleesinformatie
Certificaat IcarsoftCertificaat iCarsoft

 

Beoordeling voor ICARSOFT I902 OPEL plaatsen


Reviews voor ICARSOFT I902 OPEL

 • Ruud

Apparaat volgende dag in huis met een keurige beschrijving.
Ook heel fijn te weten dat je het apparaat up to date binnen krijg plus de waarschuwing eerst contact op te nemen voor het apparaat zelf up te daten. Het apparaat doet zijn werk prima meteen de juiste foutcodes.

 • Hans van Schijndel

Het is een goed deugdelijk product en het doet wat het moet doen. Alle systemen zijn toegankelijk en het is overzichtelijk.Gebruiksvriendelijk en alles in het Nederlands. Kortom prijs/ kwaliteit is zeer goed gezien de mogelijkheden.

Vraag over ICARSOFT I902 OPEL plaatsen

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD
MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN