iCarsoft i930 Jaguar / Landrover
€ 139,00 incl btw (€ 114,88 excl. btw)
 • Geschikt voor Jaguar en Landrover
 • Geschikt voor uitlezen OBD1*
 • Geschikt voor uitlezen OBD2
 • Diagnose motormanagement
 • Diagnose overige elektronische systemen

​* Vanaf bouwjaar 1996

OP VOORRAAD. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

iCarsoft i930 Jaguar / Landrover

De iCarsoft i930 scanner is geschikt voor het uitlezen van Jaguar en Landrover modellen met een bouwjaar vanaf 1996 tot 2014. Naast het motormanagement kunnen ook een groot aantal andere systemen worden benaderd. U kunt zoeken naar storingen in vrijwel alle elektronische systemen van de auto, zoals bijvoorbeeld ABS, Airbag, Airco, Banden, Body, Chassis, Deuren, Motor, PDC, Remmen, Stoelen, Stuurbekrachtiging, Transmissie en Verlichting. Deze eerste generatie iCarsoft scanner kan niet communiceren met de elektronische handrem (EPB/SBC), de startonderbreker en de service interval module. De tweede generatie iCarsoft scanner iCarsoft LR II kan dit wel.

 

Bekijk een algemeen informatiefilmpje over de iCarsoft i930

 

De iCarsoft i930 in gebruik nemen

De iCarsoft i930 scanner is ondanks de uitgebreide mogelijkheden makkelijk in gebruik, mede dankzij de mogelijkheid de iCarsoft scanner in de Nederlandse taal te gebruiken. Nadat de Jaguar of Landrover op contact is gezet, wordt de scanner aangesloten op de OBD diagnosestekker van het voertuig. Er kan nu gezocht worden naar foutcodes in de verschillende systemen van het voertuig. Foutcodes worden met omschrijving weergegeven in het kleurendisplay. Na het uitlezen van de foutcodes kunt u deze eventueel verwijderen. Voor een hobbyist zonder enige voorkennis is deze iCarsoft scanner uitermate geschikt.

Meer mogelijkheden met de iCarsoft i930 voor Jaguar en Landrover

Naast het uitlezen en wissen van foutcodes kan de iCarsoft i930 ook gebruikt worden voor het bekijken van freeze frame en live data. Een gedeelte van de software op deze iCarsoft scanner is niet alleen geschikt voor de merken Jaguar en Landrover. Bij alle andere automerken kunt u met deze universele OBD2 software het motormanagement uitlezen. Ook kan algemene voertuiginformatie zoals het VIN-nummer geraadpleegd worden. iCarsoft biedt gratis software updates aan voor haar producten.

Wat krijgt u als u de iCarsoft i930 bestelt?

 • iCarsoft i930 Scanner
 • USB-kabel voor updaten met een pc
 • Stevige nylon opbergtas
 • Geïllustreerde handleiding
 • Smeets Solutions universele OBD2 uitleeshandleiding met algemene uitleesinformatie
Certificaat IcarsoftCertificaat iCarsoft

 

Beoordeling voor ICARSOFT I930 JAGUAR / LANDROVER plaatsen


Reviews voor ICARSOFT I930 JAGUAR / LANDROVER

 • Bas

Het uitleesapparaat voldoet uitstekend. Enkel jammer dat de levering langer duurde dan verwacht: op vrijdag besteld is maandag bezorgd.

 • Guido

Zeer tevreden over de snelle levering.Reeds gebruikt met Landrover Freelander enJaguar XF alsook met Range Rover die een hardnekkige foutmelding gaf over de luchtvering.Problemen opgelost!Het toestel werkt perfect en zeer snel in vergelijking met mijn andere toestellen waarvan ik de naam liefst niet vermeld.Nogmaals mijn dank voor de snelle en correcte levering.

 • Gislaim

Ik ben zeer tevreden van de service van u bedrijf en van het product Mijn score is dan zeker een dikke 5 Ik was zeer verbaast toen ik zonder problemen de luchtvering kon uitlezen en de foutcode kon wissen Wat zelfs met een toestel van land rover niet altijd lukt!

 • Wismans

de i930 werkt perfect op mijn Range Rover l322 ook de luchtvering kan ik resetten. Daar was ik bang voor, maar werkt perfect.

Vraag over ICARSOFT I930 JAGUAR / LANDROVER plaatsen

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD
MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen