iCarsoft i930 Jaguar / Landrover
€ 99,00 incl btw (€ 81,82 excl. btw)
Momenteel niet leverbaar
Dit product is niet meer leverbaar.

iCarsoft i930 Jaguar en Landrover

iCarsoft heeft een nieuwe scanner geïntroduceerd voor het uitlezen van Jaguar en Landrover. De opvolger van de iCarsoft i930 is de iCarsoft LR V1. De nieuwe scanner heeft als extra mogelijkheid het resetten van de olie service interval, dit was met de iCarsoft i930 niet mogelijk.

>> Bekijk hier de iCarsoft LR V1

Beoordeling voor ICARSOFT I930 JAGUAR / LANDROVER plaatsen


Reviews voor ICARSOFT I930 JAGUAR / LANDROVER

  • Bas

Het uitleesapparaat voldoet uitstekend. Enkel jammer dat de levering langer duurde dan verwacht: op vrijdag besteld is maandag bezorgd.

  • Guido

Zeer tevreden over de snelle levering.Reeds gebruikt met Landrover Freelander enJaguar XF alsook met Range Rover die een hardnekkige foutmelding gaf over de luchtvering.Problemen opgelost!Het toestel werkt perfect en zeer snel in vergelijking met mijn andere toestellen waarvan ik de naam liefst niet vermeld.Nogmaals mijn dank voor de snelle en correcte levering.

  • Gislaim

Ik ben zeer tevreden van de service van u bedrijf en van het product Mijn score is dan zeker een dikke 5 Ik was zeer verbaast toen ik zonder problemen de luchtvering kon uitlezen en de foutcode kon wissen Wat zelfs met een toestel van land rover niet altijd lukt!

  • Wismans

de i930 werkt perfect op mijn Range Rover l322 ook de luchtvering kan ik resetten. Daar was ik bang voor, maar werkt perfect.

Vraag over ICARSOFT I930 JAGUAR / LANDROVER plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen