iCarsoft i950 Alfa Romeo / Fiat
€ 139,00 incl btw (€ 114,88 excl. btw)
 • Geschikt voor Alfa Romeo en Fiat
 • Geschikt voor uitlezen OBD1*
 • Geschikt voor uitlezen OBD2
 • Diagnose motormanagement
 • Diagnose overige elektronische systemen

​* Vanaf bouwjaar 1996

OP VOORRAAD. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

iCarsoft i950 Alfa Romeo en Fiat

De iCarsoft i950 scanner is geschikt voor het uitlezen van Alfa Romeo en Fiat modellen met een bouwjaar vanaf 1996 tot 2014. Naast het motormanagement kunnen ook een groot aantal andere systemen worden benaderd. U kunt zoeken naar storingen in vrijwel alle elektronische systemen van de auto, zoals bijvoorbeeld ABS, Airbag, Airco, Banden, Body, Chassis, Deuren, Motor, PDC, Remmen, Stoelen, Stuurbekrachtiging, Transmissie en Verlichting. Deze eerste generatie iCarsoft scanner kan niet communiceren met de elektronische handrem (EPB/SBC), de startonderbreker en de service interval module. De tweede generatie iCarsoft scanner iCarsoft FT II kan dit wel.

 

Bekijk een algemeen informatiefilmpje over de iCarsoft i950

 

De iCarsoft i950 in gebruik nemen

De iCarsoft i950 scanner is ondanks de uitgebreide mogelijkheden makkelijk in gebruik, mede dankzij de mogelijkheid de iCarsoft scanner in de Nederlandse taal te gebruiken. Nadat de Alfa Romeo of Fiat op contact is gezet, wordt de scanner aangesloten op de OBD diagnosestekker van het voertuig. Er kan nu gezocht worden naar foutcodes in de verschillende systemen van het voertuig. Foutcodes worden met omschrijving weergegeven in het kleurendisplay. Na het uitlezen van de foutcodes kunt u deze eventueel verwijderen. Voor een hobbyist zonder enige voorkennis is deze iCarsoft scanner uitermate geschikt.

Meer mogelijkheden met de iCarsoft i950 voor Alfa Romeo en Fiat

Naast het uitlezen en wissen van foutcodes kan de iCarsoft i950 ook gebruikt worden voor het bekijken van freeze frame en live data. Een gedeelte van de software op deze iCarsoft scanner is niet alleen geschikt voor de merken Alfa Romeo en Fiat. Bij alle andere automerken kunt u met deze universele OBD2 software het motormanagement uitlezen. Ook kan algemene voertuiginformatie zoals het VIN-nummer geraadpleegd worden. iCarsoft biedt gratis software updates aan voor haar producten.

Wat krijgt u als u de iCarsoft i950 bestelt?

 • iCarsoft i950 Scanner
 • USB-kabel voor updaten met een pc
 • Stevige nylon opbergtas
 • Geïllustreerde handleiding
 • Smeets Solutions universele OBD2 uitleeshandleiding met algemene uitleesinformatie
Certificaat IcarsoftCertificaat iCarsoft

 

Beoordeling voor ICARSOFT I950 ALFA ROMEO / FIAT plaatsen


Reviews voor ICARSOFT I950 ALFA ROMEO / FIAT

 • Dirk Douwen

Toestel werkt perfect en de afhandeling verloopt vlekkeloos ( hebben eerste toestel door een ander vervangen , geen probleem , snel en eerlijk) service super dus!

Vraag over ICARSOFT I950 ALFA ROMEO / FIAT plaatsen

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD
MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN