iCarsoft i970 PSA (Citroën / Peugeot)
€ 139,00 incl btw (€ 114,88 excl. btw)
 • Geschikt voor Peugeot en Citroën
 • Geschikt voor uitlezen OBD1*
 • Geschikt voor uitlezen OBD2
 • Diagnose motormanagement
 • Diagnose overige elektronische systemen

​* Vanaf bouwjaar 1996

OP VOORRAAD. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

iCarsoft i970 PSA (Citroën en Peugeot)

De iCarsoft i970 scanner is geschikt voor het uitlezen van Citroën en Peugeot modellen met een bouwjaar vanaf 1996 tot 2014. Naast het motormanagement kunnen ook een groot aantal andere systemen worden benaderd. U kunt zoeken naar storingen in vrijwel alle elektronische systemen van de auto, zoals bijvoorbeeld ABS, Airbag, Airco, Banden, Body, Chassis, Deuren, Motor, PDC, Remmen, Stoelen, Stuurbekrachtiging, Transmissie en Verlichting. Deze eerste generatie iCarsoft scanner kan niet communiceren met de elektronische handrem (EPB/SBC), de startonderbreker en de service interval module. De tweede generatie iCarsoft scanner iCarsoft CP II kan dit wel.

Bekijk een algemeen informatiefilmpje over de iCarsoft i970

 

De iCarsoft i970 in gebruik nemen

De iCarsoft i970 scanner is ondanks de uitgebreide mogelijkheden makkelijk in gebruik, mede dankzij de mogelijkheid de iCarsoft scanner in de Nederlandse taal te gebruiken. Nadat de Citroën of Peugeot op contact is gezet, wordt de scanner aangesloten op de OBD diagnosestekker van het voertuig. Er kan nu gezocht worden naar foutcodes in de verschillende systemen van het voertuig. Foutcodes worden met omschrijving weergegeven in het kleurendisplay. Na het uitlezen van de foutcodes kunt u deze eventueel verwijderen. Voor een hobbyist zonder enige voorkennis is deze iCarsoft scanner uitermate geschikt.

Meer mogelijkheden met de iCarsoft i970 voor Citroën en Peugeot

Naast het uitlezen en wissen van foutcodes kan de iCarsoft i970 ook gebruikt worden voor het bekijken van freeze frame en live data. Een gedeelte van de software op deze iCarsoft scanner is niet alleen geschikt voor de merken Citroën en Peugeot. Bij alle andere automerken kunt u met deze universele OBD2 software het motormanagement uitlezen. Ook kan algemene voertuiginformatie zoals het VIN-nummer geraadpleegd worden. iCarsoft biedt gratis software updates aan voor haar producten.

Wat krijgt u als u de iCarsoft i970 bestelt?

 • iCarsoft i970 Scanner
 • USB-kabel voor updaten met een pc
 • Stevige nylon opbergtas
 • Geïllustreerde handleiding
 • Smeets Solutions universele OBD2 uitleeshandleiding met algemene uitleesinformatie
Certificaat IcarsoftCertificaat iCarsoft

 

Beoordeling voor ICARSOFT I970 PSA (CITROËN / PEUGEOT) plaatsen


Reviews voor ICARSOFT I970 PSA (CITROËN / PEUGEOT)

 • de heer van Leest

Eerste indruk: De I970 werkt fantastisch. na 5 minuten prutsen de eerste storing al verholpen. De handleiding is in het nederlands en dit geldt ook voor het apparaatje zelf. Als "gewone" OBD-tool is deze dan ook goed te gebruiken en op een hoger niveau (in mijn geval citroen) vindt men zo'n beetje alle storingen (Abs, Radio, etc). Als je een telefoon kan bedienen dan lukt het met dit apperaatje zeker. het werk heel intuitief. Het TFT schermpje is goed af te lezen, ook met een beetje tegenlicht. van veel parameters zijn de gegevens (tijdens het rijden) uit te lezen en zelfs in een grafiekje te zetten. Voor een hobbist met een PSA auto met veel electronica is het zeker een aanrader.

Vraag over ICARSOFT I970 PSA (CITROËN / PEUGEOT) plaatsen

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD
MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen