OBD MERCEDES BENZ UITLEZEN

Om de OBD (On-board diagnostics) van uw Mercedes Benz uit te lezen kunt u een handscanner gebruiken of een interface systeem met diagnose software voor Mercedes aanschaffen. Omdat Mercedes een populair merk is zijn er veel diagnosesystemen voor het uitlezen van de OBD van Mercedes Benz te koop.

Mercedes Benz met OBD1 of OBD2

Voordat u diagnoseapparatuur aanschaft is het belangrijk dat u weet of uw Mercedes OBD1 of OBD2 heeft. Koopt u een systeem met de verkeerde OBD software dan kunt u de auto niet uitlezen! Bent u hier niet mee bekend dan vindt u in ons kenniscentrum meer informatie over de verschillende OBD versies.

Mercedes OBD software voor motormanagement en andere elektronische systemen

Wanneer u heeft vastgesteld of uw Mercedes OBD1 of OBD2 heeft zullen er al een aantal diagnosesystemen afvallen. Maak een keuze tussen de overgebleven systemen door naar de mogelijkheden van de software te kijken. Wilt u alleen het motormanagement van uw Mercedes met OBD uitlezen of ook andere elektronische systemen? Bij ieder systeem staat vermeld wat u precies kunt uitlezen. 

Meer informatie over OBD1, OBD2, motormanagement en andere voertuigsystemen vindt u in het kenniscentrum. U mag ook contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Motormanagement van een Mercedes met OBD2 uitlezen met een OBD Scanner

Motormanagement van een Mercedes met OBD2 uitlezen met een Diagnose Interface

Meer dan motormanagement en / of OBD1 uitlezen bij Mercedes

meer-dan-motormanagement

Professionele diagnosesystemen voor het uitlezen van Mercedes