OBD Scanners

Gebruik een OBD / OBD2 scanner om uw auto te controleren op foutcodes, om Live Data te bekijken of om voertuiginformatie op te vragen. Alle OBD scanners zijn meteen klaar voor gebruik, de software is voorgeprogrammeerd en u kunt de scanner direct aansluiten op de OBD connector van de auto. U kunt dus direct beginnen met uitlezen. Als er foutcodes in de boordcomputer van de auto zijn opgeslagen worden deze met omschrijving weergegeven (met uitzondering van een aantal budget-scanners waar u de foutcode zelf moet opzoeken). 

OBD Scanners voor OBD1, OBD2, motormanagement en andere elektronische systemen

Om de juiste OBD scanner te vinden moet u met een aantal dingen rekening houden. Wilt u auto('s) met OBD1 of OBD2 uitlezen? Wilt u het motormanagement uitlezen of ook andere elektronische systemen zoals Airbag en ABS?

Bij iedere OBD scanner is aangegeven welke mogelijkheden er zijn. Meer informatie over OBD1, OBD2, het motormanagement en andere elektronische systemen vindt u in het kenniscentrum.

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

OBD2 Scanners - Alleen voor uitlezen Motormanagement

Deze OBD2 Scanners kunnen gebruikt worden voor het uitlezen van het motormanagement van OBD2 auto's. Onderaan deze pagina vindt u OBD Scanners waarmee ook andere elektronische systemen van OBD2 auto's uitgelezen kunnen worden.

OBD Scanners - Meer dan alleen Motormanagement uitlezen

Deze OBD Scanners kunnen ingezet worden voor het uitlezen van diverse elektronische systemen in een auto. Er zijn scanners met software voor het uitlezen van meerdere systemen van een bepaald automerk. Ook zijn er scanners met software voor een specifiek systeem welke bij meerdere automerken gebruikt kunnen worden. Een aantal van deze OBD scanners kunnen ook oudere auto's met OBD1 uitlezen. 

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen