BMW Scanners voor OBD uitlezen

Gebruik een BMW Scanner om foutcodes te vinden, servicebeurten uit te voeren en data van de auto te analyseren. Welke BMW scanner het beste geschikt is ligt aan de werkzaamheden die u wilt uitvoeren en bij welke types BMW u dat wilt doen.

Belangrijk is om eerst vast te stellen of u een BMW scanner met OBD1 of OBD2 software nodig heeft. Als u dit heeft vastgesteld kunt u op basis van wat u precies wilt doen bij de BMW een keuze maken uit onderstaande BMW scanners. Hierbij is het vooral van belang of u het motormanagement van de BMW wilt uitlezen of ook andere elektronische systemen wilt benaderen.

Heeft mijn BMW OBD1 of OBD2?
Meer informatie over motormanagement en andere elektronische systemen van een auto.

Aarzel bij twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

BMW Scanners voor het uitlezen van meer dan het Motormanagement (zowel OBD1 als OBD2)

Deze BMW scanners hebben specifieke BMW software en zijn geschikt voor het uitlezen van zowel het motormanagement als andere elektronische systemen van de auto. U vindt hier ook BMW scanners voor het uitlezen van de oudere auto's met OBD1.

BMW scanners voor het uitlezen van het motormanagement ( alleen OBD2)

Voor het uitlezen van het motormanagement van een BMW met OBD2 kunt u gebruik maken van een universele OBD2 scanner. De OBD2 software voor het motormanagement is bij alle automerken hetzelfde. De scanners kunnen dus ook gebruikt worden om andere automerken uit te lezen. Met een aantal van onderstaande scanners kunt u, naast het uitlezen en wissen van foutcodes, ook voertuiginformatie en live data bekijken.

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen