Nissan Scanners

Met een OBD scanner voor Nissan kunt u de auto heel eenvoudig zelf uitlezen. Alle OBD scanners zijn direct klaar voor gebruik. Sluit de scanner aan op uw Nissan en begin meteen met uitlezen. Zoek naar foutcodes, vraag voertuiginformatie op en bekijk Live Data. Om de juiste Nissan scanner te vinden zijn er 2 belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden:

  1. Heeft de Nissan OBD1 of OBD2?
  2. Wilt u alleen het motormanagement van de Nissan uitlezen of ook andere elektronische systemen?

Meer informatie over OBD1, OBD2, het motormanagement en andere elektronische systemen vindt u in ons kenniscentrum. Als u bovenstaande vragen heeft beantwoord, kunt u een keuze maken uit onderstaande Nissan scanners. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

Nissan scanners met merk specifieke software

Een Nissan scanner met merk specifieke software biedt uitkomst als u een Nissan met OBD1 wilt uitlezen of als u bij een Nissan met OBD2 meer dan alleen het motormanagement wilt uitlezen. De software die hier voor nodig is verschilt per automerk en u kunt hiervoor dus geen gebruik maken van een universele scanner.

Universele OBD2 scanners voor het uitlezen van Nissan

Voor het uitlezen van het motormanagement van een Nissan met OBD2 kunt u het beste gebruik maken van een universele scanner. De OBD2 software voor het motormanagement is bij alle automerken hetzelfde, dus kunt u de scanner ook gebruiken om andere automerken uit te lezen. Met een aantal van onderstaande scanners kunt u, naast het uitlezen en wissen van foutcodes, ook voertuiginformatie en Live Data bekijken.

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen