Porsche Scanners

Met een OBD scanner voor Porsche kunt u de auto heel eenvoudig zelf uitlezen. Alle OBD scanners zijn direct klaar voor gebruik. Sluit de scanner aan op uw Porsche en begin meteen met uitlezen. Zoek naar foutcodes, vraag voertuiginformatie op en bekijk Live Data. Om de juiste Porsche scanner te vinden zijn er 2 belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden:

  1. Heeft de Porsche OBD1 of OBD2?
  2. Wilt u alleen het motormanagement van de Porsche uitlezen of ook andere elektronische systemen?

Meer informatie over OBD1, OBD2, het motormanagement en andere elektronische systemen vindt u in ons kenniscentrum. Als u bovenstaande vragen heeft beantwoord, kunt u een keuze maken uit onderstaande Porsche scanners. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

Porsche scanners met merk specifieke software

Een Porsche scanner met merk specifieke software biedt uitkomst als u een Porsche met OBD1 wilt uitlezen of als u bij een Porsche met OBD2 meer dan alleen het motormanagement wilt uitlezen. De software die hier voor nodig is verschilt per automerk en u kunt hiervoor dus geen gebruik maken van een universele scanner.

Universele OBD2 scanners voor het uitlezen van Porsche

Voor het uitlezen van het motormanagement van een Porsche met OBD2 kunt u het beste gebruik maken van een universele scanner. De OBD2 software voor het motormanagement is bij alle automerken hetzelfde, dus kunt u de scanner ook gebruiken om andere automerken uit te lezen. Met een aantal van onderstaande scanners kunt u, naast het uitlezen en wissen van foutcodes, ook voertuiginformatie en Live Data bekijken.