Subaru Scanners

Met een OBD scanner voor Subaru kunt u de auto heel eenvoudig zelf uitlezen. Alle OBD scanners zijn direct klaar voor gebruik. Sluit de scanner aan op uw Subaru en begin meteen met uitlezen. Zoek naar foutcodes, vraag voertuiginformatie op en bekijk Live Data. Om de juiste Subaru scanner te vinden zijn er 2 belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden:

  1. Heeft de Subaru OBD1 of OBD2?
  2. Wilt u alleen het motormanagement van de Subaru uitlezen of ook andere elektronische systemen?

Meer informatie over OBD1, OBD2, het motormanagement en andere elektronische systemen vindt u in ons kenniscentrum. Als u bovenstaande vragen heeft beantwoord, kunt u een keuze maken uit onderstaande Subaru scanners. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

Subaru scanners met merk specifieke software

Een Subaru scanner met merk specifieke software biedt uitkomst als u een Subaru met OBD1 wilt uitlezen of als u bij een Subaru met OBD2 meer dan alleen het motormanagement wilt uitlezen. De software die hier voor nodig is verschilt per automerk en u kunt hiervoor dus geen gebruik maken van een universele scanner.

Universele OBD2 scanners voor het uitlezen van Subaru


Voor het uitlezen van het motormanagement van een Subaru met OBD2 kunt u het beste gebruik maken van een universele scanner. De OBD2 software voor het motormanagement is bij alle automerken hetzelfde, dus kunt u de scanner ook gebruiken om andere automerken uit te lezen. Met een aantal van onderstaande scanners kunt u, naast het uitlezen en wissen van foutcodes, ook voertuiginformatie en Live Data bekijken.

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen