AD01 - Autodiagnose met OBD
€ 39,50 incl btw (€ 36,24 excl. btw)
  • Autodiagnose met OBD
  • OBDI, OBDII, EOBD en KW1281
OP VOORRAAD. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Autodiagnose met OBD

Autodiagnose met OBD I, OBD II, EOBD en KW1281

Het best verkochte boek voor OBD, On Board Diagnostics.

Het is altijd interessant te weten wat er zich onder de motorkap afspeelt, wanneer er iets met uw auto niet in orde is. Het in de auto aanwezige diagnosesysteem helpt de fout te lokaliseren en de reparatiekosten te drukken. Zo hoeft u niet telkens wanneer een waarschuwingslampje gaat branden meteen naar de garage te gaan. Slechts met een passende interface voor het uitlezen van de foutcodes en de talloze meetwaarden van elektronische sensoren valt bij moderne auto’s nog vast te stellen waar zich een fout voordoet.


Naast een praktijkgerichte beschrijving van moderne diagnosemogelijkheden voor de ambitieuze autoliefhebber wordt in dit boek een goedkope diagnose interface beschreven, en kunt u lezen wat er zoal aan kant-en-klare oplossingen op de markt is.

Het onderwerp OBD (On Board Diagnostics) wordt verder uitgediept door een uitvoerige beschrijving van de gangbare diagnoseprotocollen conform ISO 9141, ISO 14230 (K-lijn) en SAE J1850 (PWM, VPW). Oudere voertuigen van het Volkswagenconcern kunnen via KW 1281 aan de tand worden gevoeld en zelfs opnieuw worden geconfigureerd. 

Beoordeling voor AD01 - AUTODIAGNOSE MET OBD plaatsen


Reviews voor AD01 - AUTODIAGNOSE MET OBD

  • daemen

heb hier een diagnose apparaat gekocht, en nu ook dit boek. Boek doet wat beloofd wordt, niets meer en niets minder.Smeets Solutions levert veruit de beste service die ik tot nu toe heb gehad. Complimenten van de chef...

  • Aukema

voldoet aan mijn verwachtingen, ik heb de codes kunnen herleiden en op kunnen lossen.De auto heeft 6 weken bij een universele garage gestaan waar ik niet echt wijzer van werd, na het lezen van het boek en de reader veel wijzer geworden.Nu zou ik nog wel eens een apparaat willen hebben om gegevens te kunnen herschrijven

Vraag over AD01 - AUTODIAGNOSE MET OBD plaatsen

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD
MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen