FCA Security Gateway Access Licentie
€ 108,90 incl btw (€ 90,00 excl. btw)
Bestelde licenties zijn actief binnen 4 tot 5 werkdagen.

FCA Security Gateway AccesS Licentie

De FCA licentie is een toevoeging op uw eigen MaxiSys, MaxiDAS of MaxiIM systeem welke u in staat stelt om de Secure Gateway Module (SGW) te benaderen voor FCA voertuigen van 2017 en jonger. Dit zijn alle voertuigen van Crysler, Jeep, Dodge, Fiat en Alfa Romeo.

FCA is vanaf 2017 begonnen om de SGW te installeren op een aantal voertuigen en dit aantal neemt ieder jaar toe. In 2020 hebben bijna alle FCA voertuigen de SGW geïnstalleerd. Door een soort Firewall blokkeert de SGW ongeautoriseerde toegang en manipulatie van de vitale voertuig systemen. Zonder de FCA licentie is het dan ook niet mogelijk om calibraties uit te voeren, actuatoren aan te sturen of zelfs foutcodes te wissen.

Lees aub de volgende informatie goed door alvorens u een bestelling plaatst:

  • U heeft een actief software update abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van de FCA licentie. Een eventuele verlening van het update abonnement kunt u hier aanschaffen.
  • Deze FCA Securite Gateway Access licentie is niet compatibel met de MaxiCheck MX808(TS) en de MaxiDiag MD808 PRO.
  • Bij de bestelling vult u in het winkelwagentje bij opmerkingen uw serienummer in. Het serienummer staat meestal op de achterkant van het systeem, onder de barcode.  Ga anders in het menu van het systeem naar Instellingen > Over.
  • Houd er aub rekening mee dat de administratieve verwerking bij Autel  4 tot 5 werkdagen kan duren. Zolang dit niet is uitgevoerd door Autel kunt u de SGW nog niet benaderen.

 

Beoordeling voor FCA SECURITY GATEWAY ACCESS LICENTIE plaatsen


Geen beoordelingen gevonden voor dit product

Vraag over FCA SECURITY GATEWAY ACCESS LICENTIE plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen