MaxiSys Diagnose en Service Training
€ 332,75 incl btw (€ 275,00 excl. btw)
 • Training voor Autel MaxiSys
 • Algemene functies en instellingen
 • Diagnose functies
 • Service functies
 • Coderen en programmeren (basis)

Deze training wordt op verschillende plaatsen en data aangeboden.

Levertijd 1 werkdag.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

MaxiSys training voor algemeen gebruik

Bent u sinds kort in het bezit van een Autel MaxiSys diagnosesysteem en benieuwd naar de mogelijkheden, dan biedt deze training uitkomst. De training is ook geschikt als u al langer met de MaxiSys werkt en meer uit de tester wilt halen dan u al doet.

Inhoud training

Bij deze training van 1 dag kijken we naar de diverse mogelijkheden van de Autel MaxiSys en zijn rol in het stellen van diagnose. Tijdens de training focussen we vooral op het algemeen gebruik waar veel universele garages mee te maken krijgen. 

We vangen de training aan met een aantal functies en instellingen van de MaxiSys. Hoe maak je een diagnoserapport en wat is het nut ervan. Ook wordt er gesproken over het al dan niet updaten van de maxiSys en wat de beperkingen zijn zonder actief abonnement. 

In de werkplaats zult u vooral de twee belangrijkste functies van de MaxiSys gebruiken: Diagnose en Service. Het grootste deel van de dag houden we ons dan ook bezig met deze twee functies. Per onderdeel bespreken we het hoe, waarom en eventuele tips & tricks.

Ook het coderen en programmeren van stuurapparaten komt aan de orde. Na het volgen van deze training kent u de basis en weet u wanneer en hoe een stuurapparaat ingeleerd moet worden. Over dit onderwerp wordt ook een aparte training aangeboden: MaxiSys training coderen, programmeren en Pass-Thru

We werken in groepen van maximaal 8 personen waardoor er voldoende mogelijkheid is voor het stellen van specifieke vragen die voor u belangrijk zijn.

 

Beschikbare plaatsen en data

De datum en locatie wordt individueel met u afgestemd na betaling van de factuur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

landkaart-trainingen

Onze trainingen worden op verschillende plaatsen en data aangeboden.

 

Extra informatie

 • Alle aangeboden trainingen zijn onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Smeets Solutions behoudt zich het recht voor om trainingsdagen te annuleren. Mocht dit onverhoopt nodig zijn dan zullen wij u uiterlijk 1 week van tevoren informeren.
 • Bent u na het inschrijven zelf verhinderd, ook dan vragen wij om dit uiterlijk 1 week van tevoren door te geven. Na die tijd kunnen wij niet garanderen dat u het inschrijfgeld terugkrijgt.
 • Deze training gaat specifiek over het gebruik van de Autel MaxiSYS systemen. U kunt uw eigen MaxiSys meenemen of gebruik maken van een door Smeets Solutions beschikbaar gestelde MaxiSys. Het is niet mogelijk om aan deze training deel te nemen met een ander diagnosesysteem.
 • Inclusief koffie, thee, fris en lunch
 • Aanvang trainingsdag: 09:00 uur
 • Einde trainingsdag 16:00 uur
 • Bij het reserveren dient u uit het keuzemenu het toestel te selecteren waarmee u de training wilt komen volgen.

 

Wilt u deze training liever op uw eigen locatie volgen? Neem contact op met onze klantenservice om naar de mogelijkheden van een In-house Training te informeren.

Beoordeling voor MAXISYS DIAGNOSE EN SERVICE TRAINING plaatsen


Geen beoordelingen gevonden voor dit product

Vraag over MAXISYS DIAGNOSE EN SERVICE TRAINING plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen