MaxiSys EV Training
€ 477,95 incl btw (€ 395,00 excl. btw)
 • Training voor Autel MaxiSys
 • Specifieke functies en instellingen voor EV
Levertijd 1 werkdag.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

MaxiSys training: Electric vehicles (EV)

De opkomst van elektrische auto's is gestimuleerd door zorgen over klimaatverandering, luchtvervuiling en de wens om onafhankelijker te zijn van fossiele brandstoffen. In de afgelopen jaren hebben verbeteringen in batterijtechnologie en dalende kosten elektrische voertuigen toegankelijker gemaakt voor consumenten. 

Inhoud training

In deze training gaan we dieper in op de uitlees-, aanstuur-, kalibratie-, en diagnosemogelijkheden met behulp van de Autel EV software & uitbreidingskoffer.

De cursist moet minimaal in het bezit zijn van een EV-certificaat (in Nederland bijvoorbeeld VP & WV certificaat conform NEN9140) waarbij veilig werken aan e-voertuigen is gevolgd.

Deze training gaat vooral om wat u zelf kunt doen met de Autel MaxiSYS op het gebied van EV. Per onderdeel bespreken we het hoe, waarom en eventuele tips & tricks. We werken in groepen van maximaal 8 personen waardoor er voldoende mogelijkheid is voor het stellen van specifieke vragen die voor u belangrijk zijn.

 

Beschikbare plaatsen en data

De datum en locatie wordt individueel met u afgestemd na betaling van de factuur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

landkaart-trainingen

Onze trainingen worden op verschillende plaatsen en data aangeboden.

 

Extra informatie

 • Alle aangeboden trainingen zijn onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Smeets Solutions behoudt zich het recht voor om trainingsdagen te annuleren. Mocht dit onverhoopt nodig zijn dan zullen wij u uiterlijk 1 week van tevoren informeren.
 • Bent u na het inschrijven zelf verhinderd, ook dan vragen wij om dit uiterlijk 1 week van tevoren door te geven. Na die tijd kunnen wij niet garanderen dat u het inschrijfgeld terugkrijgt.
 • Deze training gaat specifiek over het gebruik van de EV-functionaliteiten bij de Autel MaxiSYS systemen. U kunt uw eigen MaxiSys meenemen of gebruik maken van een door Smeets Solutions beschikbaar gestelde MaxiSys. Het is niet mogelijk om aan deze training deel te nemen met een ander diagnosesysteem.
 • Houd er rekening mee dat uitsluitend de MaxiSys MS909 EV, de MaxiSys MS919 EV en de MaxiSys ULTRA EV geschikt zijn voor het volgen van deze training. Alle andere MaxiSys systemen hebben geen EV functionaliteiten.
 • Inclusief koffie, thee, fris en lunch
 • Aanvang trainingsdag: 09:00 uur
 • Einde trainingsdag 16:00 uur
 • Bij het reserveren dient u uit het keuzemenu het toestel te selecteren waarmee u de training wilt komen volgen.

 

Wilt u deze training liever op uw eigen locatie volgen? Neem contact op met onze klantenservice om naar de mogelijkheden van een In-house Training te informeren.

Beoordeling voor MAXISYS EV TRAINING plaatsen


Geen beoordelingen gevonden voor dit product

Downloads

  Vraag over MAXISYS EV TRAINING plaatsen

  LEVERTIJD: 1 WERKDAG

  GRATIS VERZENDING
  BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

  RUILEN OF RETOURNEREN
  BINNEN 14 DAGEN

  2 JAAR GARANTIE
  OP AL ONZE PRODUCTEN

  CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
  VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

  Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen