Programmeren, Coderen en Pass-thru MaxiSys Training
€ 332,75 incl btw (€ 275,00 excl. btw)
 • Training voor Autel MaxiSys
 • Specifieke functies en instellingen
 • Coderen en programmeren (uitgebreid)
 • Pass-Thru
 • Programmeren nieuwe sleutels

Deze training wordt op verschillende plaatsen en data aangeboden.

Levertijd 1 werkdag.
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

MaxiSys training: Programmeren, coderen en Pass-thru

Bij het wisselen van componenten is het soms nodig om programmeringen of coderingen uit te voeren. In deze training behandelen we de mogelijkheden en onmogelijkheden met behulp van de Autel MaxiSYS.

Inhoud training

Soms is het vervangen van een onderdeel niet voldoende om het systeem weer correct te laten functioneren, het aanpassen of vervangen van de software is dan noodzakelijk. In deze training van 1 dag behandelen we veel voorkomende situaties waarbij er geprogrammeerd of gecodeerd moet worden, al dan niet met Pass-Thru. We behandelen o.a. de koplampen, de comfortmodule en de trekhaak. Ook het programmeren van nieuwe sleutels en het digitaal onderhoud bijwerken komen aan bod.

Deze training gaat vooral om wat u zelf kunt doen met de Autel MaxiSYS op het gebied van coderen en programmeren. Per onderdeel bespreken we het hoe, waarom en eventuele tips & tricks. We werken in groepen van maximaal 8 personen waardoor er voldoende mogelijkheid is voor het stellen van specifieke vragen die voor u belangrijk zijn.

 

Beschikbare plaatsen en data

De datum en locatie wordt individueel met u afgestemd na betaling van de factuur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

landkaart-trainingen

Onze trainingen worden op verschillende plaatsen en data aangeboden.

 

Extra informatie

 • Alle aangeboden trainingen zijn onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Smeets Solutions behoudt zich het recht voor om trainingsdagen te annuleren. Mocht dit onverhoopt nodig zijn dan zullen wij u uiterlijk 1 week van tevoren informeren.
 • Bent u na het inschrijven zelf verhinderd, ook dan vragen wij om dit uiterlijk 1 week van tevoren door te geven. Na die tijd kunnen wij niet garanderen dat u het inschrijfgeld terugkrijgt.
 • Deze training gaat specifiek over het gebruik van de Autel MaxiSYS systemen. U kunt uw eigen MaxiSys meenemen of gebruik maken van een door Smeets Solutions beschikbaar gestelde MaxiSys. Het is niet mogelijk om aan deze training deel te nemen met een ander diagnosesysteem.
 • Houd er rekening mee dat Pass-thru programmeringen niet mogelijk zijn met de MaxiSys MS906-serie. De MS906, MS906BT en de MS906TS ondersteunen geen Pass-thru. Alle andere MaxiSys systemen hebben deze mogelijkheid wel.
 • Inclusief koffie, thee, fris en lunch
 • Aanvang trainingsdag: 09:00 uur
 • Einde trainingsdag 16:00 uur
 • Bij het reserveren dient u uit het keuzemenu het toestel te selecteren waarmee u de training wilt komen volgen.

 

Wilt u deze training liever op uw eigen locatie volgen? Neem contact op met onze klantenservice om naar de mogelijkheden van een In-house Training te informeren.

Beoordeling voor PROGRAMMEREN, CODEREN EN PASS-THRU MAXISYS TRAINING plaatsen


Geen beoordelingen gevonden voor dit product

Vraag over PROGRAMMEREN, CODEREN EN PASS-THRU MAXISYS TRAINING plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen