Wat onze klanten zeggen over ons

Plaats een review

Schrijf een review over Smeets Solutions

 

Smeets Solutions scoort bij mij de volle vijf punten! Een vraag over betaling en levering werd rap, kort en bondig duidelijk beantwoord.
De levering was conform het toegezegde. De informatie was compleet en het toestel doet hetgeen uit de info duidelijk werd en vervult zijn taak aldus zoals gehoopt en verwacht. Top dus!
Maurice
Geacht team,

Wij zijn bijzonder tevreden over uw service, uw bereikbaarheid telefonisch!!!!( zeer goed) en uw uitleg over de producten/werking /uploading.
Kan niet beter . helemaal top!!!!
Steiner
Duidelijke website en snelle levering. Storing verholpen en gewist. Super !!
Marco
Ik ben zeer tevreden over de service van smeets solutions. Ik ben geen kenner op het gebied van auto's en de benodigde apparatuur maar ik vond jullie website heel duidelijk met de juiste informatie over de producten. Zonder kennis heb ik het juiste diagnose aparaat weten te kopen. De snelle bezorging staat mij ook nog bij. Ik zou smeets solutions zeker aanraden bij kennisen en vrienden. En ik geef jullie dan ook een dikke 5 sterren als beoordeling.
Franklin
De bestelde OBD-scantool was geheel volgens afspraak geleverd. Helaas gaf de tool een foutcode weer na aansluiting op mijn auto. Een mailtje met kleine omschrijving van het manco naar Smeets Solutions gaf als resultaat dat onmiddellijk een nieuwe scantool werd verzonden. Deze werkt vlekkeloos. Dank voor de goede service.
Mvg. O.Roberti.
O.Roberti.
Uitstekende service. Eerst verkeerde product besteld. Met telefonische hulp het juiste product uitgezocht en omgeruild.
Fliek
Mijn score voor jullie producten en shop is meer dan een 5, jullie krijgen dan ook een 10.

Mijn ervaring met Smeets Solutions is dan ook super.
Bestelde een multiscan MS 509, super snel bezorgd. Echter dit bleek een verouderd product te zijn, contact opgenomen en kon het product meteen omruilen voor een nieuwer product nl de AL 519. Dat is nou eens super service.
David
Een zeer overzichtelijke website.
Prima product. Goed te woord gestaan tijdens gesprek over welk product het beste past.
Dhr. Kruif