Wat onze klanten zeggen over ons

Plaats een review

Schrijf een review over Smeets Solutions

 

Goede en snelle levering
Marc Vandenhove
Snel geleverd en zelfs nog een gratis onderdeel voor de maxidas meegeleverd. Top
S. Gerritsen
Smeets Solutions scoort bij mij de volle vijf punten! Een vraag over betaling en levering werd rap, kort en bondig duidelijk beantwoord.
De levering was conform het toegezegde. De informatie was compleet en het toestel doet hetgeen uit de info duidelijk werd en vervult zijn taak aldus zoals gehoopt en verwacht. Top dus!
Maurice
Geacht team,

Wij zijn bijzonder tevreden over uw service, uw bereikbaarheid telefonisch!!!!( zeer goed) en uw uitleg over de producten/werking /uploading.
Kan niet beter . helemaal top!!!!
Steiner
Duidelijke website en snelle levering. Storing verholpen en gewist. Super !!
Marco
Ik ben zeer tevreden over de service van smeets solutions. Ik ben geen kenner op het gebied van auto's en de benodigde apparatuur maar ik vond jullie website heel duidelijk met de juiste informatie over de producten. Zonder kennis heb ik het juiste diagnose aparaat weten te kopen. De snelle bezorging staat mij ook nog bij. Ik zou smeets solutions zeker aanraden bij kennisen en vrienden. En ik geef jullie dan ook een dikke 5 sterren als beoordeling.
Franklin
De bestelde OBD-scantool was geheel volgens afspraak geleverd. Helaas gaf de tool een foutcode weer na aansluiting op mijn auto. Een mailtje met kleine omschrijving van het manco naar Smeets Solutions gaf als resultaat dat onmiddellijk een nieuwe scantool werd verzonden. Deze werkt vlekkeloos. Dank voor de goede service.
Mvg. O.Roberti.
O.Roberti.
Uitstekende service. Eerst verkeerde product besteld. Met telefonische hulp het juiste product uitgezocht en omgeruild.
Fliek