Smeets Solutions NIEUWS

Bij Smeets Solutions informeren we u graag over de laatste nieuwigheden op diagnosevlak: Op regelmatige basis worden er nieuwe diagnosesystemen aan ons assortiment toegevoegd waarvoor soms folders en flyers gemaakt dienen te worden. Verder kunt u ons assortiment niet alleen online bekijken, maar zijn we ook regelmatig in het land te vinden op autobeurzen. En natuurlijk hebben we bij Smeets Solutions steeds wisselende aanbiedingen welke als allereerste op deze pagina getoond zullen worden. Dit en meer kunt u lezen op deze pagina.

Een succesvolle automotive vakbeurs in Hardenberg

Van 17 t/m 19 oktober 2017 vond in Hardenberg een nieuwe editie van de Autoprof vakbeurs plaats. Smeets Solutions was hier ook aanwezig met een mooie stand waar de nieuwste diagnoseapparatuur van Autel te bekijken en uit te proberen was. 

De beurs werd bezocht door 8.016 professionals uit de automotive- en schadeherstelbranche en mag dan ook een succes genoemd worden!
 

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg-personeel

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg

De stand van Smeets Solutions bevond zich vlakbij de ingang en was uitgerust met de meest recente diagnoseapparatuur van Autel.