Smeets Solutions NIEUWS

Bij Smeets Solutions informeren we u graag over de laatste nieuwigheden op diagnosevlak: Op regelmatige basis worden er nieuwe diagnosesystemen aan ons assortiment toegevoegd waar folders en flyers voor gemaakt dienen te worden. Verder kunt u ons assortiment niet alleen online bekijken, maar zijn we ook regelmatig in het land te vinden op autobeurzen. En natuurlijk hebben we bij Smeets Solutions steeds wisselende aanbiedingen welke allereerst op deze pagina getoond zullen worden. Dit en meer kunt u lezen op deze pagina.

Klik op een van de onderstaande blauwe titels om het volledige artikel te bekijken.

13 AUGUSTUS 2018 - De Autel MaxiSys ADAS 

 

Het ADAS calibratie systeem van Autel is accuraat, flexibel en compleet. Ontdek door op de bovenstaande blauwe titel te klikken een Nederlandstalige introductiefilm waar de belangrijkste functionaliteiten van dit systeem aan de orde komen. De ADAS van Autel is leverbaar vanaf maandag 3 september 2018.

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

Thumbnail-ADAS-small

26 JUNI 2018 - Smeets Solutions is nummer 1 Autel Europa distributeur 

no1-autel-distributeur-groot

 

Nog even nagenieten van 2 dagen Autel-meeting in Venetië. Veel informatie en ideeën opgedaan, veel nieuwe Europese distributeurs leren kennen en als klap op de vuurpijl ook nog nummer 1 distributeur geworden in de business categorie.
Houd onze website en FB-pagina in de gaten, want de Autel ADAS en nog meer nieuwe producten komen eraan!

ss-no1-autel-distributeur

17 APRIL 2018 - Nieuwe folder Autel assortiment

autel-assortiment

 

Vandaag hebben we een nieuwe productfolder vormgegeven waarin het volledige Autel assortiment terug te vinden is inclusief prijzen en achtergrondinformatie. Klik op de afbeelding om deze te bekijken. Wilt u gratis één of meerdere folders ontvangen? Laat het ons dan even weten en we sturen ze gratis naar u op.

autel-assortiment

 

1 APRIL 2018 - NIEUW! De Autel MaxiSys ADAS 

Door de introductie van nieuwe reparatie mogelijkheden is de MaxiSys ADAS ideaal voor autoruitreparatie bedrijven, onafhankelijke garages en autoschade bedrijven.

Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie:

 

Heeft u interesse in een gratis vrijblijvende demo in uw werkplaats? Dat kan vanaf juli/augustus 2018! Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

 

 

 

 

Autel introduceert de MaxiSys ADAS (Advanced Driver Assistance Systems.) Deze is te gebruiken om diverse geavanceerde rijhulpsystemen te calibreren waaronder:

  • Adaptive Cruise Control (ACC)
  • Nightvision System (NVS)
  • Around View Monitoring (AVM)
  • Lane Departure Warning (LDW)
  • Rear Collision Warning (RCW)
  • Blind Spot Detection (BSD)

 

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

maxisys-adas

5 FEBRUARI 2018 - Nieuwe folder verschillende MaxiSys systemen

maxisys-folder

 

Vandaag hebben we een nieuwe productfolder vormgegeven waarin een volledig overzicht van de verschillende MaxiSys gegeven wordt + alle specificaties van deze systemen. Klik op de afbeelding om deze te bekijken. Wilt u gratis één of meerdere folders ontvangen? Laat het ons dan even weten en we sturen ze gratis naar u op.

maxisys-folder

Decemberactie 2017

 

31 NOVEMBER 2017 - Decemberactie 2017 - Trekking winnaar Iphone X

 

Onder alle klanten die in december 2017 een bestelling hebben geplaatst hebben we een gloednieuwe iPhone X verloot! De trekking van de winnaar vond plaats op 19 januari 2018 om 12:00 uur en was live op onze website te volgen.

Het winnende lotnummer is 17008557 en wint een gloednieuwe Iphone X. Van harte gefeliciteerd!

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

december2017-iphonex

 

5 NOVEMBER 2017 - Nieuw J2534 en Pass-Thru kenniscentrum artikel

 

J2534-Pass-Thru

 

Vandaag hebben we een nieuw artikel over de J2534 en PASS-THRU programmeringen in ons kenniscentrum geplaatst. Vraagt u zich af wat Pass Thru precies is en of het meerwaarde voor uw bedrijf kan opleveren? Klik dan op de afbeelding.

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

kenniscentrum-kleine-banner

 

23 OKTOBER 2017 - Een succesvolle automotive vakbeurs in Hardenberg

De beurs werd bezocht door 8.016 professionals uit de automotive- en schadeherstelbranche en mag dan ook een succes genoemd worden!
 

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg-personeel

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg

De stand van Smeets Solutions bevond zich vlakbij de ingang en was uitgerust met de meest recente diagnoseapparatuur van Autel.

 

Van 17 t/m 19 oktober 2017 vond in Hardenberg een nieuwe editie van de Autoprof vakbeurs plaats. Smeets Solutions was hier ook aanwezig met een mooie stand waar de nieuwste diagnoseapparatuur van Autel te bekijken en uit te proberen was.

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

autoprof-vakbeurs