Smeets Solutions NIEUWS

Bij Smeets Solutions informeren we u graag over de laatste nieuwigheden op diagnosevlak: Op regelmatige basis worden er nieuwe diagnosesystemen aan ons assortiment toegevoegd waarvoor soms folders en flyers gemaakt dienen te worden. Verder kunt u ons assortiment niet alleen online bekijken, maar zijn we ook regelmatig in het land te vinden op autobeurzen. En natuurlijk hebben we bij Smeets Solutions steeds wisselende aanbiedingen welke als allereerste op deze pagina getoond zullen worden. Dit en meer kunt u lezen op deze pagina.

 


Decemberactie 2017 - Trekking winnaar Iphone X

Onder alle klanten die in december 2017 een bestelling hebben geplaatst hebben we een gloednieuwe iPhone X verloot! De trekking van de winnaar vond plaats op 19 januari 2018 om 12:00 uur en was live op onze website te volgen.

Het winnende lotnummer is 17008557 en wint een gloednieuwe Iphone X. Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 


J2534 en Pass-Thru

Vandaag hebben we een nieuw artikel over de J2534 en PASS-THRU programmeringen in ons kenniscentrum geplaatst. Vraagt u zich af wat Pass Thru precies is en of het 

meerwaarde voor uw bedrijf kan opleveren? Check dan het artikel door op de afbeelding te klikken:

J2534-Pass-Thru


Een succesvolle automotive vakbeurs in Hardenberg

Van 17 t/m 19 oktober 2017 vond in Hardenberg een nieuwe editie van de Autoprof vakbeurs plaats. Smeets Solutions was hier ook aanwezig met een mooie stand waar de nieuwste diagnoseapparatuur van Autel te bekijken en uit te proberen was. 

De beurs werd bezocht door 8.016 professionals uit de automotive- en schadeherstelbranche en mag dan ook een succes genoemd worden!
 

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg-personeel

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg

 

De stand van Smeets Solutions bevond zich vlakbij de ingang en was uitgerust met de meest recente diagnoseapparatuur van Autel.

 

pijl-terug

 Klik hier om terug te keren naar het kenniscentrum.