HaynesPro Workshopdata

inventory
Online activatie binnen 5 werkdagen

Aanpasbare opties:

switch_access_shortcut

Ruilen binnen 14 dagen

Elektrische systemen en geavanceerde technologieën spelen een steeds grotere rol in moderne auto's. Bij het stellen van een diagnose is elektronische data dan ook een belangrijk hulpmiddel. Werkt u met een Autel MaxiSys dan heeft u de mogelijkheid om HaynesPro Workshopdata te integreren in uw diagnosesysteem. U kunt de Workshopdata op uw MaxiSys tablet bekijken.

 

HaynesPro Workshopdata pakketten
Er zijn drie verschillende Workshopdata pakketten: Electronics, Smart en Tech. Deze kunnen afzonderlijk besteld worden. Bestelt u de pakketten samen dan krijgt u extra korting.


 
HaynesPro Electronics
Gebruik de HaynesPro WorkshopData voor storingen en componentfouten te diagnosticeren op basis van de CAN-busgegevens. De vaak verwarrende elektrische schema’s van de OEM worden vertaald naar een beter leesbare vorm waarbij wordt ingezoomd op het betreffende component of bedrading. Locaties, afbeeldingen en gedetailleerde technische informatie van componenten, zekeringen en relais zijn direct toegankelijk.

 

HaynesPro Smart
Besteed minder tijd aan het vinden en verhelpen van bekende problemen. SmartFIX biedt informatie over terugroepacties en technische servicebulletins van OEM’s inclusief symptomen, oplossingen, foutcodes en analyses. SmartCASE is een unieke database met storingsgevallen en geverifieerde oplossingen en tips voor voertuigen van de Europese markt. Met deze module worden snel oplossingen gevonden voor problemen met een bepaald voertuig.

 

HaynesPro Tech
Met WorkshopData Tech beschikt u over alle belangrijke informatie over mechanische reparaties: identificatiegegevens, onderhoudsschema’s, afstelgegevens, smeermiddelen en vloeistof, reparatiehandleidingen, reparatietijden en technische tekeningen. De data is niet alleen kwalitatief hoogwaardig, relevant, bruikbaar en juist maar wordt ook overzichtelijk gepresenteerd.

Technische informatie

Stel een vraag

Wij helpen u graag verder!