Welkom in het kenniscentrum

 

Diagnoseapparatuur is onmisbaar als u een auto op de juiste manier wilt onderhouden. Er wordt tegenwoordig zoveel elektronica verwerkt in een auto dat u zonder de juiste apparatuur niets meer kunt. Ook als u zelf een storing in de auto kunt achterhalen en het probleem wilt verhelpen, heeft u een diagnosesysteem nodig om de foutcode uit de auto te halen. In dit kenniscentrum proberen wij u zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de werking van diagnoseapparatuur.

Smeets Solutions Nieuws

 

17 SEPTEMBER 2020 - De Autel MaxiIRT IR100 warmtecamera 

 

 

De nieuwe Autel MaxiIRT IR100 handheld infrarood warmtecamera geeft u de mogelijkheid om contactloos temperaturen te meten tussen 0º C en 45º C. De camera heeft 5 kleurenpalletten om uit te kiezen en kan de lichtdoorlaatbaarheid aanpassen waardoor de temperatuur van doorzichtige objecten beter gemeten kan worden.
Maak warmte zichtbaar met de IR100, nu verkrijgbaar in onze webshop.

IR100-warmtebeeld1 IR100-warmtebeeld2

_DSC9544-SSlogo

 

13 AUGUSTUS 2018 - De Autel MaxiSys ADAS 

 

Het ADAS calibratie systeem van Autel is accuraat, flexibel en compleet. Ontdek door op de bovenstaande blauwe titel te klikken een Nederlandstalige introductiefilm waar de belangrijkste functionaliteiten van dit systeem aan de orde komen. De ADAS van Autel is leverbaar vanaf maandag 3 september 2018.

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

Thumbnail-ADAS-small

26 JUNI 2018 - Smeets Solutions is nummer 1 Autel Europa distributeur 

no1-autel-distributeur-groot

 

Nog even nagenieten van 2 dagen Autel-meeting in Venetië. Veel informatie en ideeën opgedaan, veel nieuwe Europese distributeurs leren kennen en als klap op de vuurpijl ook nog nummer 1 distributeur geworden in de business categorie.
Houd onze website en FB-pagina in de gaten, want de Autel ADAS en nog meer nieuwe producten komen eraan!

ss-no1-autel-distributeur

17 APRIL 2018 - Nieuwe folder Autel assortiment

autel-assortiment

 

Vandaag hebben we een nieuwe productfolder vormgegeven waarin het volledige Autel assortiment terug te vinden is inclusief prijzen en achtergrondinformatie. Klik op de afbeelding om deze te bekijken. Wilt u gratis één of meerdere folders ontvangen? Laat het ons dan even weten en we sturen ze gratis naar u op.

autel-assortiment

 

1 APRIL 2018 - NIEUW! De Autel MaxiSys ADAS 

Door de introductie van nieuwe reparatie mogelijkheden is de MaxiSys ADAS ideaal voor autoruitreparatie bedrijven, onafhankelijke garages en autoschade bedrijven.

Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie:

 

Heeft u interesse in een gratis vrijblijvende demo in uw werkplaats? Dat kan vanaf juli/augustus 2018! Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

 

 

 

 

Autel introduceert de MaxiSys ADAS (Advanced Driver Assistance Systems.) Deze is te gebruiken om diverse geavanceerde rijhulpsystemen te calibreren waaronder:

  • Adaptive Cruise Control (ACC)
  • Nightvision System (NVS)
  • Around View Monitoring (AVM)
  • Lane Departure Warning (LDW)
  • Rear Collision Warning (RCW)
  • Blind Spot Detection (BSD)

 

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

maxisys-adas

5 FEBRUARI 2018 - Nieuwe folder verschillende MaxiSys systemen

maxisys-folder

 

Vandaag hebben we een nieuwe productfolder vormgegeven waarin een volledig overzicht van de verschillende MaxiSys gegeven wordt + alle specificaties van deze systemen. Klik op de afbeelding om deze te bekijken. Wilt u gratis één of meerdere folders ontvangen? Laat het ons dan even weten en we sturen ze gratis naar u op.

maxisys-folder

Decemberactie 2017

 

5 NOVEMBER 2017 - Nieuw J2534 en Pass-Thru kenniscentrum artikel

 

J2534-Pass-Thru

 

Vandaag hebben we een nieuw artikel over de J2534 en PASS-THRU programmeringen in ons kenniscentrum geplaatst. Vraagt u zich af wat Pass Thru precies is en of het meerwaarde voor uw bedrijf kan opleveren? Klik dan op de afbeelding.

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

kenniscentrum-kleine-banner

 

23 OKTOBER 2017 - Een succesvolle automotive vakbeurs in Hardenberg

De beurs werd bezocht door 8.016 professionals uit de automotive- en schadeherstelbranche en mag dan ook een succes genoemd worden!
 

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg-personeel

automotive-autoprof-vakbeurs-hardenberg

De stand van Smeets Solutions bevond zich vlakbij de ingang en was uitgerust met de meest recente diagnoseapparatuur van Autel.

 

Van 17 t/m 19 oktober 2017 vond in Hardenberg een nieuwe editie van de Autoprof vakbeurs plaats. Smeets Solutions was hier ook aanwezig met een mooie stand waar de nieuwste diagnoseapparatuur van Autel te bekijken en uit te proberen was.

Klik op de bovenstaande blauwe titel voor meer informatie over dit artikel.

autoprof-vakbeurs

 

Overige vragen, tips, suggesties of een klacht?

Heeft u een vraag over het gebruik van diagnoseapparatuur die nog niet beantwoord is? Onze telefonische klantenservice is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Eén van onze deskundige medewerkers helpt u graag verder met uw vragen! U kunt ook het contactformulier invullen.

TEL: +31 (0)46 - 457 18 80 of gebruik het contactformulier


Wij willen u graag voorzien van de meest recente en juiste informatie. Waar zou u graag meer over lezen? Wilt u zelf een artikel schrijven voor ons kenniscentrum? Bent u onjuistheden of typefouten tegengekomen? Heeft u andere tips of suggesties? Wij horen het graag!

Gastartikelen worden met linkvermelding geplaatst als deze iets toevoegen aan dit kenniscentrum. Artikelen die alleen worden geschreven om linkjes te verkrijgen worden niet geplaatst. 


Hulp op afstand met TeamViewer

Het is mogelijk dat één van onze medewerkers u op afstand kan helpen door tijdelijk toegang te krijgen tot uw pc. Dit kan handig zijn bij een installatie of software probleem, maar ook voor hulp bij het updaten van een diagnosecomputer kunnen wij u deze gratis ondersteuning bieden. We gebruiken hiervoor het programma TeamViewer, welke u onder begeleiding van één van onze medewerkers installeert door op onderstaande afbeelding te klikken:
 

teamviewer-logo

Contactformulier

 

 

 

 

ss-mascotte-auto

 

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen