Diagnoseapparatuur voor de Professional

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

Autel MaxiSys | Universeel inzetbaar en onmisbaar op de werkplaats

Met een Autel MaxiSys systeem haalt u de beste kwaliteit in huis. Er zijn in totaal 6 verschillende versies leverbaar. Bekijk een pdf-bestand met de onderlinge verschillen.

Merkspecifieke diagnosesystemen

Met deze diagnosesystemen die speciaal voor één of enkele automerken zijn ontwikkeld behaalt u de beste uitleesresultaten. 
Met veel van deze systemen is het ook mogelijk om actuatoren aan te sturen, te coderen en programmeren.

Speciaal voor APK2

De APK-regelgeving is in 2012 herzien. Eén van de nieuwe regels is het verplicht uitlezen met een EOBD scanner tijdens de APK.
De MaxiScan MS609 is de meeste gebruikte APK scanner. Wilt u de scanner ook voor andere doeleinden gebruiken, kunnen de MaxiDiag Elite MD702, MD704 en MD802 voor u de betere keus zijn.

Speciaal voor TPMS

Per 1 november 2014 is er TPMS wetgeving vastgelegd in de Europese richtlijn ECE-R64. Elke nieuw verkochte auto moet vanaf dat moment door de fabrikant voorzien worden van een TPMS systeem. Met de MaxiTPMS systemen van Autel kunnen de TPMS sensoren gecontroleerd worden. De MaxiTPMS TS501 en TS601 programmeren ook hele nieuwe sensoren en maken een kopie van een reeds gebruikte sensor.

Speciaal voor Trucks

Het uitlezen van vrachtwagens en trucks is niet mogelijk met diagnoseapparatuur met software voor personenauto's. Bij vrachtwagens en truks worden namelijk andere protocollen toegepast. De onderstaande diagnosesystemen zijn geschikt voor het uitlezen van vrachtwagens en trucks.

Handige hulpmiddelen