Diagnoseapparatuur voor de Professional

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

Autel MaxiSys | Universeel inzetbaar en onmisbaar op de werkplaats

Bent u op zoek naar een professioneel diagnosesysteem dat universeel ingezet kan worden? Met de MaxiSys systemen van Autel worden alle automerken op OEM-niveau uitgelezen. Wilt u naast uitlezen ook coderen, programmeren en/of J2534 Pass Thru software installeren? Ook dit is mogelijk met Autel MaxiSys. Afhankelijk van uw wensen kunt u een keuze maken uit in totaal 10 verschillende versies van de MaxiSys. Bekijk de introductievideo om de onderlinge verschillen te ontdekken.

Met Autel MaxiSys haalt u de beste kwaliteit in huis!

Bekijk een Pdf-bestand met de onderlinge verschillen van de Autel MaxiSys.

 

Speciaal voor sleutels

Autel MaxiSys uitbreidingen

Merkspecifieke diagnosesystemen

Met deze diagnosesystemen die speciaal voor één of enkele automerken zijn ontwikkeld behaalt u de beste uitleesresultaten. 
Met veel van deze systemen is het ook mogelijk om actuatoren aan te sturen, te coderen en programmeren.

Speciaal voor Trucks

Het uitlezen van vrachtwagens en trucks is niet mogelijk met diagnoseapparatuur met software voor personenauto's. Bij vrachtwagens en truks worden namelijk andere protocollen toegepast. De onderstaande diagnosesystemen zijn geschikt voor het uitlezen van vrachtwagens en trucks.

Speciaal voor APK2

De APK-regelgeving is in 2012 herzien. Eén van de nieuwe regels is het verplicht uitlezen met een EOBD scanner tijdens de APK. De MaxiScan MS609 was tot eind 2017 de meeste gebruikte APK scanner. Inmiddels heeft Autel een opvolger voor de MS609 geïntroduceerd, de AutoLink AL519. Deze EOBD scanner werkt even snel en is zelfs goedkoper dan zijn voorganger!

Wilt u de scanner ook voor andere doeleinden gebruiken, kunnen de MaxiDiag Elite MD702, MD704 en MD802 voor u de betere keus zijn.

Speciaal voor TPMS

Per 1 november 2014 is er TPMS wetgeving vastgelegd in de Europese richtlijn ECE-R64. Elke nieuw verkochte auto moet vanaf dat moment door de fabrikant voorzien worden van een TPMS systeem. Met de MaxiTPMS systemen van Autel kunnen de TPMS sensoren gecontroleerd worden. De MaxiTPMS TS501 en TS601 programmeren ook hele nieuwe sensoren en maken een kopie van een reeds gebruikte sensor.

Handige hulpmiddelen

Acculaders

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen