iCarsoft Scanners

De iCarsoft scanners zijn uitermate geschikt voor doe-het-zelvers die met één of enkele automerken werken. Het uitlezen van het motormanagement is bij OBD2 auto’s met veel scanners mogelijk. Zodra u ook OBD1 auto’s en elektronische systemen buiten het motormanagement wilt uitlezen, kunnen de prijzen van geschikte diagnoseapparatuur sterk oplopen. U heeft hier namelijk uitgebreide software voor nodig. Aangezien iCarsoft deze software per automerk aanbiedt zijn de prijzen van iCarsoft scanners een stuk lager. Bij de meeste andere leveranciers van diagnoseapparatuur wordt deze uitgebreide software alleen als pakket voor meerdere automerken aangeboden.

Meer informatie over OBD1, OBD2, het motormanagement en andere elektronische systemen vindt u in ons kenniscentrum.

Certificaat-iCarsoft

iCarsoft dealer certificaat Nederland en België

 

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

iCarsoft Universeel (Alleen motormanagement)

Deze iCarsoft apparatuur is universeel inzetbaar voor alle automerken. De apparatuur is alleen geschikt voor OBD2 auto's en alleen te gebruiken voor diagnose van het motormagement systeem.

iCarsoft Universeel

Deze iCarsoft apparatuur is universeel inzetbaar voor alle automerken en geschikt voor een complete voertuig diagnose. 

iCarsoft V3.0 Diagnoseapparatuur

Deze iCarsoft V3 scanners zijn geschikt voor een complete voertuig diagnose. Zeer uitgebreide service functies zoals olie reset, EPB servicestand en meer. Inclusief functies voor injectoren coderen, adapties en activatie test. De V3 scanners beschikken over software voor 1 of enkele automerken. Beschikbaar voor:

AUDI, BMW, JAGUAR, LANDROVER, MERCEDES, MINI, PORSCHE, ROLLS ROYCE, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, VOLKSWAGEN en VOLVO

Voor dezelfde functies bij andere automerken, bekijk de iCarsoft CR MAX

iCarsoft V2.0 Diagnoseapparatuur

Deze iCarsoft V2 scanners zijn geschikt voor een complete voertuig diagnose. Zeer uitgebreide service functies zoals olie reset, EPB servicestand en meer.

iCarsoft V1.0 Diagnoseapparatuur

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen