iCarsoft i910 BMW / Mini
€ 0,00 incl btw (€ 0,00 excl. btw)
Momenteel niet leverbaar
Dit product is niet meer leverbaar.

ICARSOFT I910 BMW en MINI

iCarsoft heeft een nieuwe scanner geïntroduceerd voor het uitlezen van BMW en MINI. De opvolger van de iCarsoft i910 is de iCarsoft BNM V1. De nieuwe BNM V1 scanner heeft als extra mogelijkheid het resetten van de olie service interval, dit was met de iCarsoft i910 niet mogelijk.

>> Bekijk hier de iCarsoft BMM V1

Beoordeling voor ICARSOFT I910 BMW / MINI plaatsen


Reviews voor ICARSOFT I910 BMW / MINI

 • HJ van Wissen

Product werkt prima.

 • s.spanu

zeer tevreden met dit product.Mijn bmw starte niet meer en wisten bij god niet waarom. Apparaatje aangeschaft,uitgelezen fouten verwijderd en rijden maar. Simpel in gebruik. Prima service van smeets solutions.

 • Martijn

Werkt zowel op mijn e91 330d als mijn e46 330ci cabrio. Super simpel om codes op te sporen en te wissen. Realtime waarden uitlezen motor is erg leuk. Moet nog de grafiek functie proberen en bij de e91 olietemp nog niet kunnen vinden.

 • Dekker

Product voldoet perfect aan de beschrijving, werkt goed en simpel. Levering volgens afspraak, niets aan te merken.

 • Mollaert

perfecte levering en goed prijs. doet wat er meegedeeld werd dat het zou doen.

 • René

Snelle levering van de carsoft i910 en werkt perfect , zeer eenvoudig en behoorlijk uitgebreide mogelijkheden , leest de foutcodes uit met een omschrijving erbij , en ook een meting van gegevens zoals wiel snelheid per wiel enz , zeer tevreden

 • Pijnaker

Zeer tevreden met het product, heb het zonder de gebruiksaanwijzing echt grondig te lezen aangesloten op mijn BMW Z4. En heb moeiteloos 2 storingen uitgelezen en gewist. Een was van me airbag die ik had ontkoppeld voordat ik de accu pool had los gehaald. En een was van een melding voor het vervangen van het brandstof filter die ik al vervangen had. Dus al met al zeer tevreden. Ook een snelle levering na dat ik het product online had besteld.

 • Jan-Willem Gootzen

De i910 preventief aangeschaft omdat we inmiddels drie BMW’s (1x E36 en 2x E46) in de directe omgeving hebben. Nog niet nodig gehad om problemen op te lossen. Wel geprobeerd of het uitlezen goed functioneert en dat werkt perfect. Met een beetje gevoel voor techniek is de bediening kinderspel. Mooi, compact apparaat dat een degelijke indruk maakt. Het cijfer is gebaseerd op deze eerste indrukken.

 • Tonny

Getest op mijn Z4 werkt goed alleen had een foutje gemaakt en mocht hem omruilen.Maandag opgestuurd en woensdag had ik al een nieuwe. Perfecte service

 • Rob

Werkt vast wel. Maar niet op OBD1. Moet je nog een losse kabel voor bestellen. LET DUS OP: Dit past niet op een OBD1! Staat in de omschrijving dat het tip-top werkt op OBD1(de ronde stekker) en 2 (de rechthoekige) maar in het doosje zit alleen een OBD2 stekker. Product zelf dus nog niet uit kunnen proberen.

Reactie van Smeets Solutions: De i910 zal prima functioneren op oudere BMW type's met een ronde aansluiting. Deze kabel BMW 16-pins  OBD 1 kabel kunt u tijdens het bestelproces van de i910 bij uw bestelling bijvoegen. Houdt u er rekening mee dat sommige E46, E38 en E39 modellen 2 uitleesaansluitingen hebben. Het is dan ook aan te raden voor deze modellen altijd de BMW 16-pins OBD 1 kabel mee te bestellen.

 • Bodelier

De verzending van het oorspronkelijk bestelde product verliep al razendsnel. Dit product bood echter voor mij te weinig functionaliteit. Ik heb een omruilverzoek gedaan, het oorspronkelijke product geretourneerd en de volgende dag ontving ik reeds het nieuwe apparaat. Uitstekende service en sneller kon niet. De door mij bestelde iCarsoft i910 BMW bevalt zeer goed.

 • Marten

Hele snelle levering en het apparaat doet precies waar ik hem voor gekocht heb.

 • ter schiphorst

getest op de E39 en het werkt prima maar ik ben nog niet goed er in. op alle vragen krijg je antwoord wel wat anders mee gemaakt hoorn Henk 27 12 2012

 • E.kreleger

De B03 vrijdag ontvangen en van het weekend, direct uitgeprobeerd.De storing in mijn Z4 E85: was in een mum van tijd gevonden. Vervolgens getest op een E46. Mijn Conclusie: een prima scanner voor zijn prijs . Snelle levering en uitstekende service.

 • Sloots

Goed advies en zeer snelle levering !

Vraag over ICARSOFT I910 BMW / MINI plaatsen

LEVERTIJD: 1 WERKDAG

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen