Professionele Diagnosesystemen | Universeel

Toon prijzen: Inclusief btw Exclusief btw

MAXISYS MS906, MS906BT (BLUETOOTH) & MS906TS

De MaxiSys MS906 systemen beschikken over zeer complete diagnosesoftware voor alle in Nederland gangbare automerken en modellen. De MS906-serie is ook uitermate geschikt voor onderhoudswerkzaamheden zoals oliebeurt reset, roetfilter regeneratie, elektronische handrem servicestand en meer.

Het meest verkochte model is de MaxiSys MS906BT, deze wordt geleverd met een draadloze VCI. Met de MS906 Bluetooth is het bovendien mogelijk om te coderen wat met het instapmodel MS906 niet mogelijk is. De MS906TS is gelijk aan de MS906BT met een extra functie voor het programmeren van TPMS-sensoren.

Alle MaxiSys MS906 systemen worden geleverd met de eerste 2 jaar gratis software updates. Zo houdt u het systeem in deze periode kosteloos up-to-date.
Na 2 jaar kunt u vrijblijvend een nieuw abonnement afsluiten.

MAXISYS MS909, MS919 & MAXISYS ULTRA

De MaxiSys MS909, MS919 en MaxiSys Ultra bieden een uitzonderlijk gebruikersgemak. De diagnosesoftware draait op compleet vernieuwde hardware met o.a. een snellere processor, betere accu en beter scherm. Nieuw bij de MS909, MS919 en Ultra software is het grafisch tonen van de CAN-structuur van alle ECU’s in het voertuig, inclusief de status / foutcodes per ECU. Met de eveneens nieuwe functie Intelligente Diagnose beschikt u over een slimme assistent. Aan de hand van de uitgelezen foutcodes toont de MaxiSys technische service bulletins, foutcode analyses en begeleide reparatie procedures.

De MS909 komt met een vernieuwde J2534 VCI ondersteund ook de nieuwste protocollen zoals DOIP en TESLA. De MS919 en MaxiSys Ultra komen met een J2534 VCMI welke ook als 4-kanaals scope, multimeter en CAN BUS meter werkt.

Deze MaxiSys systemen worden geleverd met het eerste jaar gratis software updates. Zo houdt u het systeem in deze periode kosteloos up-to-date.
Na afloop kunt u vrijblijvend een nieuw abonnement afsluiten.

MAXISYS ACCESSOIRES EN LOSSE ONDERDELEN

Autel MaxiSys Update Licenties

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen