EV upgrade voor MaxiSys

  • Voor MaxiSys MS909 | MS919 | ULTRA
inventory
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
switch_access_shortcut

Ruilen binnen 14 dagen

EV-UPGRADE KIT VOOR MAXISYS MS909/MS919/ULTRA

 

De Autel MaxiSys MS909EV en ULTRA-EV hebben een aanvullende kofferset en software om uitgebreide diagnose te kunnen stellen op elektrische aandrijflijnen. Gebruik deze EV-upgrade kit om een standaard MaxiSys MS909, MS919 of ULTRA uit te breiden met dezelfde EV-functionaliteiten. De software wordt geactiveerd op het serienummer van uw toestel zodat deze wordt voorzien van diepgaande diagnose software voor elektrische voertuigen. De hardware bestaat uit een koffer met EV-Diag Box, stekkers en aanvullende hulpstekkers om de diagnose-tablet rechtstreeks aan te kunnen sluiten aan de tractiebatterij. 

 

De tractiebatterij wordt uitgelezen via de communicatielijnen die zich in de laag voltage aansluiting op de tractiebatterij bevinden, dus in principe geen direct gevaar. Vooraf dienen foutcodes uitgelezen te worden voor analyse en is een visuele inspectie en een risicoanalyse volgens de richtlijnen van de NEN9140  een must. Meestal zijn de werkzaamheden in dit stadium nog gericht op het diagnosticeren, niet op reparatie. 

 

De beschikbare stekkers in de EV-Diag Box zijn geschikt voor de meest voorkomende tractiebatterijen. Tevens is deze set uitgerust met Break-Out kabelsets en handige aanvullende kabel splitters.

Technische informatie

Merk Autel
Toepasbare automerken Universeel
EAN 6937357217031

Stel een vraag

Wij helpen u graag verder!