MaxiDiag Elite MD702
€ 0,00 incl btw (€ 0,00 excl. btw)
Momenteel niet leverbaar
Dit product is niet meer leverbaar.

MaxiDiag Elite MD702

De MaxiDiag Elite MD702 wordt niet meer door Autel gemaakt. Autel heeft de MaxiDiag MD808 Pro geïntroduceerd als de opvolger. De MD808 Pro heeft een aantal extra functies (o.a. roetfilters regeneren, stuurhoeksensoren kalibrerenen en accu's inleren) en is daarmee ook duurder dan de oude MaxiDiag Eilte MD702. Als u deze functies niet nodig heeft is de iCarsoft CR Plus ook een goed alternatief.

Heeft u nog een MaxiDiag Elite MD702 in gebruik?

MaxiDiag Elite MD702 accessoires

Accessoires voor de MaxiDiag Elite MD702, zoals een nieuwe OBD2 kabel of handleiding, zijn nog leverbaar. Bekijk alle Autel Accessoires.

MaxiDiag Elite MD702 ondersteuning

Loopt u tijdens het gebruik van de MaxiDiag Elite MD702 tegen vragen of problemen aan, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Beoordeling voor MAXIDIAG ELITE MD702 plaatsen


Reviews voor MAXIDIAG ELITE MD702

  • R. Benning

Prima advies, goed apparaat prima mee te werken. Goede support op foutcodes. en het resetten van foutcodes en service meldingen. Op de site van Autel een account aan gemaakt en de laatste updates binnengehaald. Omdat we 2 apparaten kochten kregen we ook nog wat korting. De scanner zit verpakt in een harde case en is voorzien van alle benodigde kabels, software en nederlandse handleiding. Ook de site is heel duidelijk van opzet. Absoluut aan te bevelen.

  • Dennis nienhuis

Super tevreden Had eerst een andere obd scanner gekocht En naar telefonisch gesprek werdt mij deze gestuurd En het werkt perfect 5 sterren voor de kast en ook voor de service van Helpdesk

  • a blanken

prima tester al een hoop plezier van gehad als een vraag had werd deze super snel beantwoord ga zo door Mgr. Arie

  • C. Bukkens

De MD702 werkt uitstekend, eenvoudig en snel. De service is werkelijk fantastisch. Niets was teveel om mij te helpen bij problemen die zich bij mij voordeden. Alles wordt uit de kast getrokken om tot een oplossing te komen. Die komt er dan dus ook. Had ieder bedrijf maar een dergelijke service.C. Bukkens

  • johan

MD 702 werkt voor mijn opel vectra b perfect kon met andere testers niet in systeem komenmaar met de md 702 werkt alles perfect kreeg meteenook voor abs de bekende co 121 code te zie.Ook de service van smeets was perfect.

  • Smulders

Bestelling was zeer snel geleverd. Zag er perfect uit, en doet ook nog wat de bedoeling was :-)

  • Leers

Werkt uitstekend, alleen even wennen maar dan is het ook voor de gemiddelde leek eenvoudig te bedienen!

Vraag over MAXIDIAG ELITE MD702 plaatsen

VÓÓR 17.00 UUR BESTELD
MORGEN IN HUIS

GRATIS VERZENDING
BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

RUILEN OF RETOURNEREN
BINNEN 14 DAGEN

2 JAAR GARANTIE
OP AL ONZE PRODUCTEN

CERTIFICATEN EN KEURMERKEN
VEILIG EN VERTROUWD WINKELEN

Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen